Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru excavator Case

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case
Cod produs
P2J4D0YZ-SC
Out Of stock
Descriere
Ai utilajul latit pe banc. L-ai desfacut, l-ai luat bucata cu bucata, ceva nu mergea. Ciudat ca piesele sunt in regula, toate. Te scarpini in cap. In momentul acela trece pe acolo ne-a Petrica. Trage un ochi, se uita apoi la tine si rade. Pai bine ma capcaunule, tu nu vezi ca rulmentii sunt aproape uscati? Cum vrei sa sa invarta? Trebuie sa ii ungi bine cu vaselina. I-ai unge dar nu ai cu ce. Nea Petrica tine in mana o masina de gresat excavator Case Nu mi-o imprumuti si mie, bre? Nea Petrica ezita un pic. Ia-o nepoate, maine aveam drum la depozit la noi la ACN, imi iau una noua. Buna si aia, dar buna si asta, ai grija de ea. Stii sa ungi sau iti scotia ochii cu ea? Ridici din umeri. Ce generatie, nimic nu stiti, da-o incoa ca-ti ung eu astea. Cine nu are mecanici…

Ne-am dorit intotdeauna sa fim mai mult decat un simplu si onorabil business. Ne-am dorit sa fim un exemplu pentru clientii si partenerii nostri, sa promovam bunul simt in afaceri, masura si eficienta. Am vazut de-a lungul activitatii noastre ca prea multi oameni cheltuie bani pe care nu i-au castigat, ca sa cumpere lucruri de care nu au nevoie, ca sa impresioneze oameni pe care nu ii plac. Economia pe care ne-o visam nu este una a risipei inutile, a extravagantei si a irosirii. Ne plac oamenii eficienti, care fac cel mai bine lucrurile la care se pricep cel mai bine pentru oamenii care ii cunosc si ii respecta. ACN va promova intotdeauna performanta si bunul simt al masurii.

Masina de gresat excavator Case sa facem cunostinta
I se mai spune printre mecanici si gresator de vaselina si se foloseste pentru a unge componentele flexibile de la utilaje cum ar fi: buldoexcavatoare, tractoare, combine, vole, pluguri, miniincarcatoare, etc. Are o multime de alte denumiri, dar rolul ei este acelasi - se introduce vaselina in tub iar aceasta este pompata la o presiune mare prin niste supape adecvate ca asa asigure o ungere omogena a partilor flexibile de la un utilaj. Nu spune ca e complicat.

Un ‘vator, naviga…
Pe unda santierului si el avea: consultanta gratuita de la rechinii problemelor tehnice - consultantii nostri, armele cu care sa lupte impotriva defectiunilor si a intreruperilor tehnice pentru intretinere sau revizii - piesele noastre si urarea de vant bun in pupa atunci cand nava de lupta cu natura Case este din nou gata sa infrunte apele fioroase ale domeniului industrial si agricol. Iar povestea continua. Neverending story!

Livrare
Noi nu iti punem la dispozitie doar un produs excelent ci si mijloacele de a intra rapid in posesia lui. Il expediem cu cele mai bune firme de curierat din tara. Poti verifica pachetul si plata o poti face ramburs. Mai avem si posibilitatea de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal masina de gresat.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Poate cea mai importanta etapa dupa achizitia unui produs tehnic, indiferent de complexitatea lui, este montajul. Desi pare simplu si e tentant sa il faci chiar tu, exista riscul sa nu fixezi bine componentele, sau sa il deteriorezi. Lasa mai bine un mecanic sa se ocupe. Stie el cum si in ce fel. E job-ul lui.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura