Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru punte Carraro 135782

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
8IMYCAXD-CD
Out Of stock
Descriere
Nu poti reusi daca nu ai un strop de indrazneala. Frica e cea care se pune intre tine si indeplinirea visurilor. Nu o lasa sa stea acolo. Actioneaza! Noi te sustinem in orice moment! Si nu oricum, ci cu o multime de piese calitative, care te vor face sa uiti ca ti-a fost vreodata teama sa investesti in ele! Curaj! Componentele calitative te conduc spre succes. Iar acest ansamblu transmisie finala Carraro 135782 stie cum nu se poate mai bine sa faca asta. Esti pregatit sa treci la urmatorul nivel?

Te incurajam sa fii antreprenorul de care afacerea ta are nevoie pentru a fi infloritoare! Iti recomandam sa pretuiesti echipa pe care o conduci. Te sfatuim sa iei cele mai bune decizii in momentele oportune. Te indemnam sa iti respecti clientii si colaboratorii! Iti recomandam sa te ingrijesti de utilajele tale. Iti propunem sa achizitionezi aceasta componenta calitativa, originala Carraro!

Ansamblu transmisie finala Carraro 135782 este componenta care stie sa ofere sprijin - tie si pinioanelor!

Daca ne stii pe noi, inseamna ca deja esti constient ca nu trebuie sa iti umpli mintea cu lucruri care, poate, nu fac parte din sfera ta de interes. Cum piesele de schimb sunt universul nostru, iti putem oferi orice informatie. De aceea, iti spunem ca acest ansamblu transmisie finala are menirea de a asigura functionarea corespunzatoare a transmisiei finale si de a oferi suport pinioanelor din grupul reductor.

De ce sa ai dubii cand poti avea doar certitudini?

Daca ai ajuns sa ne cunosti, atunci stii deja ca noi oferim certitudini. Nu ne place sa lasam lucrurile in coada de peste si sa nu iti dam raspunsuri concrete. Asta-i si motivul principal pentru care te indemnam sa apelezi la noi. Doar asa te poti asigura ca utilajul tau primeste piesa perfecta. Iar serviciul nostru de consultanta e gratuit! Ce iti poti dori mai mult?!

Daca esti hotarat sa achizitionezi acest ansamblu transmisie finala pentru punte Carraro 135782 pentru utilajul tau, atunci vrem sa iti mai oferim inca un motiv pentru a face asta. Componenta beneficiaza de o garantie de 6 luni! Ei, ce zici de asta? Tentant, asa-i?

Nu vrem sa stim ca noi suntem vinovati de a te fi tinut pe loc. De aceea, actionam cu viteze uimitoare pentru a-ti trimite acest ansamblu transmisie finala Carraro 135782 oriunde in tara, in 24 de ore. Si, ca sa nu stai pe loc, iti spunem ca pe site-ul nostru poti gasi tot ce ai nevoie pentru utilajul tau!

Daca nu vrei sa risti investitia pe care o faci intr-o piesa, te sfatuim sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate atunci cand o inlocuiesti. Si te iti mai sugeram ceva - pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, inlocuieste si uleiul din butuc odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice
distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:
Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura