Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case 3230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Case 3230
Cod produs
ETQJWIGK-AS
Descriere
Nu subestima importanta calitatii pieselor de schimb cu care iti intretii utilajul! Ele sunt motivul nivelului de efort ape care masinaria ta il dezvolta in plin sezon de munca! Ai toate motivele sa iti urmresti interesul de a performa fara intreruperi! Te invitam in lumea tehnica a tuturor posibilitatilor unde ai nenumarate variante originale de elemente! Acest pinion planetar tractor Case 3230 este un produs special creat pentru sistemul de transmisie in atelierele Carraro!
Apelul catre noi este un portal catre taramul eficientei si al performantei! Ne-am organizat depozitul in functie de necesitatile clientilor pe care i-am obisnuit cu cele mai calitative servicii! Esti mai mult decat bine venit pentru a-ti dezvolta capacitatile de operare si a-ti cunoaste in detaliu utilajul! Agentii nostri nu vor face rabat de la metodele de intreprindere si iti vor prezenta o adevarata colectie!

Doza de energie cu acest pinion planetar tractor Case 3230 din depozit!
Modul si materialele din care este prelucrat acest pinion ii confera gradul de calitate necesara exercitarii rolului sau pe o perioada indelungata! Vorbim despre un element prelucrat din metal tratat termic pentru a dezvolta o capacitate de rezistenta la uzura! Prin natura sa de element de transmisie, acest pinion planetar transfera cuplul de la planetara la coroana transmisiei finale!

Dezvolti performanta cu serviciul de consultanta!
Cand vine vorba de intreprinderea activitatii clientilor nostri, avem mari pretentii de la noi si asteptarea ca ei sa tina cont de cele indicate! Timpul este pretios si ar fi o risipa sa dispunem de el pentru informatii pe care ulterior sa nu le aplici! Sa nu mai spunem de consecintele performantei in munca! Te invitam sa abordezi serviciul gratuit de consultanta, acest prilej al sigurantei eficientei! Odata asistat de consultantii nostri, vei sti sigur ca ai facut o selectie compatibila si ca metodele predate vor da randament! Cere si ti se va da! Orice informatie este acum disponibila si argumentata pentru a pune stop indoielilor!

Esti sceptic atunci cand trebuie sa cumperi ceva? Este normal sa fii protectiv cu investitiile tale! Mergi la sigur si alege acest pinion planetar pentru tractor Case 3230 care detine certificat de garantie! Acesta este valabil 6 luni pentru evetualele defectiuni din fabrica!

Trebuie doar sa accesezi datele noastre de contact si ne punem in miscare! Fie ca alegi sa ne contactezi telefonic, fie online, oricare metoda va asigura livrarea optima a acestui pinion planetar tractor Case 3230 ! Vei primi produsul in doar 24 de ore indiferent de localitatea in care te afli!

Aici intervine responsabilitatea ta! Rezultatul va fi expresia alegerilor tale, de aceea trebuie sa le iei pe cele mai sigure! Sugeram ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata care a mai montat transmisii finale! Amplasarea corecta a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor vor tine la distanta orice tip de coroziune! Da-ne de stire daca ai nevoie de indrumare si te ghidam catre un atelier din zona ta!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura