Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Landini 7500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 7500
Cod produs
A2OBW6FY-MI
Out Of stock
Descriere
Ni se zice sa invatam din greselile altora, putem invata din experienta lor mai mult decat facand propriile greseli. Sa zicem ca iti punem la dispozitie o crestomatie, o culegere de experiente ale echipei ACN! Suntem mai multi si am acumulat suficiente experiente pentru a-i putea sfatui pe altii, de exemplu pe tine! Si sfatul nostru incepe sa atarne greu in universul pieselor de schimb! Astazi iti oferim o cruce planetara Landini 7500 de calitate exceptionala la un pret promotional! Este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala si se monteaza pe puntea fata.
Cum crezi ca ai putea intra in posesia acestei piese? Simplu!
Pasul unu: suna-i pe consultantii nostri si intreaba-i daca piesa se potriveste cu utilajul tau! Pasul doi: poti face comanda la ei! Curierul vine maine, poti vorbi pentru montaj.
Pasul trei: intreaba-i de numarul de telefon al partenerului nostru cu atelier mobil din zona ta! El vine la tine cu unelte cu tot, te scuteste de trambalarea utilajului pe coclauri.
Pasul patru: Hai buna ziua, spor la lucru!

Cruce planetara Landini 7500 este un element de transmitere a puterii, nu neglija forta dezvoltata de utilajul tau!
Dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, crucea cardanica este utilizata pentru a transfera puterea mecanica intre doi arbori atunci cand axele lor formeaza un anumit unghi. Din cauza solicitarilor intense de incovoiere si forfecare la care lucreaza, ea trebuie sa fie fabricata din aliaje de otel foarte rezistente. Daca utilajul tau scoate zgomote violente, nu risca! Fa o revizie tehnica pentru ca atunci cand crucea cardanica cedeaza, utilajul se va opri sau, daca este in miscare, se va rasturna! Tratat corespunzator, cu montaj profesionist si piese de calitate, utilajul tau va functiona in siguranta.
Ghid practic de reparatii!
Consultantii nostri te ajuta gratis, cu doar cateva date pe care le dai telefonic! Au toate raspunsurile cand vine vorba sa depisteze defectiunea, piesa care o reduce la tacere si mesterul care sa te ajute acolo unde ai nevoie.
Un certificat de garantie valabil 6 luni, cruce planetara pentru tractor Landini 7500 si factura vor fi in colet la livrare.
Odata comandata cruce planetara Landini 7500 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Poti deschide coletul la livrare si abia apoi trebuie sa platesti, ramburs. Te asteptam insa sa o iei si personal de pe raft, daca te grabesti!
Hai sa nu ne jucam de-a montajul, cheama pe cineva care chiar se pricepe! Am stabilit deja ca aceasta articulatie este una de siguranta si de putere, utilajul tau nu stie de gluma! Daca vrei un numar de telefon util, suna-ne!

Specificatii tehnice

• Dimensiune: 27x82mm
• Pentru o durata de exploatare cat mai mare a produsului, recomandam gresarea periodica a acestuia.

Componenta este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura