Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF8120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF8120
Cod produs
ZHPA4UX3-BT
Out Of stock
Descriere
Munca, munca si iar munca. Pe termen lung, rutina transforma serviciul intr-o corvoada. Stii ce e si mai neplacut, totusi? Sa nu iti poti folosi utilajul la nevoie. Defectiunile au tendinta de a-si face aparitia exact cand sunt ultimul lucru de care ai chef. Dar oricat incerci sa le previi, la un moment dat tot trebuie sa inlocuiesti anumite componente. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi cele mai fiabile componente de pe piata la un pret exceptional. Acest simering supapa Massey Ferguson MF8120 face parte din oferta noastra curenta - tot ce ai de facut este sa ceri oferta!

Pare mic si nesemnificativ, dar nu te lasa inselat de aparente. El are un rol important: e o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Fiind fabricat in Europa de catre producatori specializati in aceasta industie, simeringul are un raport calitate-pret foarte bun si va substitui fara probleme vechea componenta.

Scapa de grija pierderilor de ulei cu acest simering supapa Massey Ferguson MF8120 si intoarce-te la munca numaidecat!
Cand vine vorba de munca, timpul costa bani. De ce sa iti faci necazuri si sa stagnezi din punct de vedere profesional, cand noi suntem la un click distanta? Daca fiabilitatea si un pret accesibil sunt conditiile prioritare pentru afacerea ta, atunci lasa-te pe mana noastra. Vei vedea, in catalogul nostru virtual, o gama variata de componente de cea mai buna calitate!

Vrei sa iti repari utilajul cat mai rapid?
Agentii nostri te vor ajuta sa gasesti componenta potrivita pentru utilajul tau, iti vor oferi asistenta tehnica la plasarea comenzii si iti vor recomanda un mecanic avizat, la cerere! Hai sa cunosti niste oameni minunati, mereu cu un pas inaintea tuturor. Vei colabora cu oameni joviali, determinati sa iti faciliteze achizitia pe care urmeaza sa o faci. Online sau telefonic, suntem mereu pregatiti sa iti preluam solicitarea imediat. Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit!

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Pana la urma, cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Prin parteneriatul nostru cu firmele de curierat, noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.

Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Estimativ, livrarea ar trebui sa dureze o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare, in prezenta curierului.

Poti ridica acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF8120 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul tau Massey Ferguson functioneaza ca nou si ca noua componenta va rezista pe termen lung.

La nevoie, noi putem sa iti oferim atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici colaboratori cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: ZHPA4UX3-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura