Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF8110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF8110
Cod produs
6G54UB7E-BT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa te bucuri din plin de un tractor performant, alege sa colaborezi cu firma noastra! Aici vei avea parte de trei avantaje exceptionale: componente de calitate la un pret accesibil, livrare rapida pe teritoriul Romaniei si un serviciu de asistenta tehnica gratuit! Noi apreciem munca pe care o depui in fiecare zi si tocmai de aceea vrem sa iti oferim o experienta tehnica cat mai placuta. De aceasta data iti recomandam acest simering supapa Massey Ferguson MF8110 nou-nout!

Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce va inlocui cu usurinta simeringul invechit si care vine insotita de un pret foarte bun. Chiar daca pare mic si nesemnificativ, el are un rol important. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei.

Acest simering supapa Massey Ferguson MF8110 este fabricat in Europa, fiind o piesa rezistenta. Cere oferta aici!
Cand defectiunile isi fac aparitia, este usor sa te lasi cuprins de disperare. Fie ca nu ai resursele financiare sau timpul necesar pentru remedierea unei defectiuni paguboase, nu trebuie sa fii deznadajduit! Noi iti punem la dispozitie o selectie variata de componente potrivite cu echipamentul detinut, la preturi mult mai reduse decat alte magazine. Asa, alaturi de noi vei economisi bani si timp, ca sa iti poti desfasura activitatea cat mai bine. Totodata, vei putea observa pe termen lung avantajele unei colaborari cu noi.

Piese de schimb excelente, livrare prompta si suport tehnic gratuit, doar la ACN Piese Utilaje.
Noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat daca nu ai timp sa verifici compatibilitatea acestei componente cu utilajul tau. Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Ne poti contacta telefonic, prin e-mail sau online, fara niciun cost suplimentar.

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. De indata ce ai plasat o comanda si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului.

Indiferent ca ai nevoie de un simering supapa Massey Ferguson MF8110 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare.

In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Vrei sa ai un tractor pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui.

Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 6G54UB7E-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura