Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6190
Cod produs
3YNMEP56-BT
Out Of stock
Descriere
Asociezi reparatiile cu timp pierdut si cheltuiala? Nu si la ACN Piese Utilaje. Reparatiile sunt pasiunea noastra - tocmai de aceea vrem sa ai parte de o experienta cat mai satisfacatoare! Ne pretuim clientii foarte mult, asa ca suntem dispusi sa fim alaturi de ei la fiecare pas. Echipa noastra de experti te va ajuta sa identifici, comanzi si chiar sa si montezi componenta dorita pe echipamentul tau. Ia in considerare recomandarea noastra pentru un tractor performant. De aceasta data iti propunem un simering supapa Massey Ferguson MF6190 direct din depozitul nostru propriu!

Este o componenta calitativa, fabricata in Uniunea Europeana din materiale durabile, mai precis cauciuc nitrilic (NBR). Aparentele pot insela: pare mic si nesemnificativ, dar simeringul indeplineste un rol important. Fiind o garnitura folosita pentru etansare, se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei.

Comanda un simering supapa Massey Ferguson MF6190 astazi si bucura-te din plin de puterea tractorului tau de marca!
In acelasi timp, pe langa avantajele enumerate anterior, mai trebuie sa stii ceva. Cand achizitionezi produse de la firma noastra, piesa comandata vine “la pachet” cu o asistenta tehnica de top! Colegii nostri vor fi alaturi de tine la fiecare pas - daca vrei asta, desigur. In cazul in care vrei sa te asiguri ca ai identificat piesa corecta sau nu ai idee cum sa plasezi o comanda, ia legatura cu noi fara sa te mai gandesti si a doua oara.

Nu ezita sa ne ceri ajutorul la nevoie! Nu te costa nimic.
Nu toata lumea are timp de pierdut cu detalii si specificatii minuscule. Aici intervin agentii nostri din departamentul de asistenta tehnica. Ei te vor ajuta sa comanzi piesa compatibila cu tractorul tau, iar daca doresti iti vor recomanda si un mecanic cu experienta in domeniu. Economisesti asa atat bani, cat si timp. Ambele sunt niste resurse pretioase, pe care noi stim sa le apreciem. Conteaza pe noi pentru o experienta tehnica prompta si agreabila!

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul coletului, in prezenta curierului.

Preferi sa ridici pachetul cu acest simering supapa Massey Ferguson MF6190 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul detinut functioneaza ca nou si ca piesa de schimb comandata va rezista pe termen lung.

La nevoie, noi putem sa iti oferim atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici colaboratori cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare.

Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 3YNMEP56-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura