Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla pompa hidraulica incarcator telescopic Bobcat TL470HF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat TL470HF
Cod produs
1O3YRVKZ-RB
Out Of stock
Descriere
Scurgerile de lichide hidraulice pot avea nenumarate efecte negative! Pe langa scaderea performantei, exista si pericolul ca acestea sa vina in contact cu suprafete metalice fierbinti si astfel sa apara combustia! Noi stim de ce are nevoie utilajul tau - de o cupla pompa hidraulica Bobcat TL470HF noua! Ea se afla in depozitul nostru, sta cuminte acolo si asteapta sa o comanzi!

Brand-ul ACN Piese Utilaje si-a construit succesul pe baza satisfactiei clientilor nostri! Am pus mereu pe primul loc calitatea, nu doar a pieselor pe care le comercializam, ci si a serviciilor pe care le oferim! Ca sa te convingi si tu de asta, nu trebuie decat sa iei legatura cu consultantii nostri! Ei iti vor oferi expertiza tehnica gratuita, baza pe nevoile afacerii tale si felul in care intrebuintezi utilajele! Piesele comandate de tine vor fi livrate prompt, si vor beneficia de garantie, iar pe langa asta iti putem oferi si asistenta in privinta montajului!

Stres si nervi din cauza scurgerilor de lichide? Comanda o cupla pompa hidraulica Bobcat TL470HF si pune capat problemelor!
Iti promitem ca vei fi satisfacut de calitatea acestei piese! Respectand procedurile corecte de montaj, imbinarea furtunelor va fi complet etansa, iar pierderile de lichide vor inceta!
Materialul super-durabil din care este fabricata aceasta cupla ii confera o rezistenta sporita nu doar impotriva actiunii agentilor chimici, dar si impotriva coroziunii. Astfel, perioada de exploatare va fi lunga, cu mult peste termenul garantiei comerciale.

Nu stii sigur care este piesa potrivita pentru utilajul tau? Intreaba-i pe expertii nostri si ei iti vor spune sa cumperi o cupla pompa hidraulica Bobcat TL470HF noua!
Vrem ca utilajele tale sa fie in cea mai buna forma! Serviciul de consultanta tehnica este gratuit, iar noi te putem ajuta cu identificarea pieselor compatibile cu utilajul tau, si-ti putem da cele mai utile indicatii legate de mentenanta si montaj! Solutiile pe care ti le oferim vor fi mereu adaptate nevoilor tale, asa ca ia legatura cu noi pentru orice problema cu care te confrunti!

Piesa comandata va fi insotita de certificatul sau de garantie. Te vei bucura sa afli ca aceasta cupla pompa hidraulica pentru incarcator telescopic Bobcat TL470HF este in garantie timp de 6 luni din momentul achizitiei. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite, insa noi am intalnit astfel de situatii foarte rar.

Cand vine vorba de livrarea coletelor, suntem campioni! Partenerii nostri in materie de servicii de curierat au grija ca majoritatea comenzilor sa ajunga la clienti in 24 de ore! In momentul livrarii vei putea verifica si continutul coletului, pentru a fi sigur ca primesti exact produsul comandat. Iti oferim si posibilitatea de a ridica personal cupla pompa hidraulica Bobcat TL470HF chiar azi, daca ne faci o vizita la sediul nostru!

Respectarea procedurilor de montaj iti va asigura o perioada de exploatare lunga si in conditii optime a acestei piese. Pentru cele mai bune rezultate, iti recomandam sa alegi un mecanic cu experienta in astfel de operatiuni. Iar daca nu ai unul, tot noi iti venim in ajutor! Avem o retea nationala de ateliere partenere, si iti putem oferi o programare la un service apropiat de punctul tau de lucru! Iar pentru situatii speciale, in care problemele utilajului tau trebuie tratate la fata locului, iti punem la dispozitie echipajul nostru mobil care se deplaseaza oriunde il chemi!

Specificatii tehnice

filet de 10mm
filet de 16mm
diametru 32mm
diametru 71,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura