Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Valtra X100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra X100
Cod produs
P6QYHG0Z-RB
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra vei gasi nenumarate piese perfecte pentru sistemul de transmisie al utilajului tau! Acest pinion planetar tractor Valtra X100 este de fapt un ansamblu de 3 piese identice, care fac parte din transmisia finala.

Fiind un produs original Carraro, are o calitate desavarsita, asa cum te-ai astepta sa fie orice componenta fabricata in uzinele celebrului producator italian. Poti obtine acest pinion rapid si facil, intrucat avem aceasta componenta pe stoc in depozitul nostru!

Daca ai mai avut de inlocuit elemente de transmisie, probabil stii deja ca numele Carraro este sinonim cu excelenta calitatii! Ne bucuram sa-ti putem oferi aceasta piesa de o fiabilitate deosebita, suntem siguri ca iti va depasi asteptarile si vei fi multumit de ea! Da-ne un telefon si spune-ne care sunt problemele utilajelor tale, iar unul din specialistii nostri iti va oferi consultanta tehnica gratuita pentru a gasi cele mai bune solutii! Nu uita sa ne intrebi si despre variantele de realizare a montajului pe care ti le putem oferi!

Vrei doar ce-i mai bun pentru utilajul tau? Un pinion planetar tractor Valtra X100 este alegerea ideala pentru o reparatie de durata!
Rolul acestui pinion planetar este de a asigura transferarea cuplului, de la planetara catre coroana de butuc. Piesa este fabricata cu un nivel inalt de precizie a dimensiunilor, iar materialul folosit este unul foarte calitativ, mai exact un metal dur cu tratament termic pentru o rezistenta sporita la uzura. Desi atributele ii confera o perioada de exploatare indelungata, deteriorarile pot aparea treptat, in timp. Cele mai intalnite scenarii au de-a face cu degradarea danturii, cauzata de uzura pinioanelor, de patrunderea obiectelor straine la contactul coroanei cu pinioanele, sau de socurile mecanice suferite.

Componentele Carraro vor reprezenta mereu o investitie inteleapta! Comanda acest pinion planetar tractor Valtra X100 si descopera-i avantajele!
Esti un client important pentru noi, si vrem sa-ti oferim cele mai bune servicii! Te putem ajuta sa identifici piesele de care ai nevoie, si-ti vom furniza cele mai utile sfaturi pentru realizarea operatiilor de montaj si mentenanta periodica! Acest serviciu de consultanta tehnica specializata este complet gratuit si te va ajuta sa profiti la maxim de utilajele tale!

Acest pinion planetar pentru tractor Valtra X100 vine impreuna cu un certificat de garantie. Perioada de acoperire este de 6 luni din momentul achizitiei. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite de garantie, insa din experienta noastra astfel de situatii sunt foarte rare.

Livrarea este super-rapida, deci poti sta linistit, utilajul tau nu va fi inactiv pentru multa vreme! Marea majoritate a coletelor sunt livrate prin curier in termen de 24 de ore, sau poti opta pentru ridicarea comenzii direct de la sediul nostru! Acest pinion planetar pentru tractor Valtra X100 te va astepta la receptie, iar noua ne-ar face mare placere sa te cunoastem si sa aflam mai multe despre afacerea ta!

Asamblarea componentelor de transmisie este o procedura complexa, asa ca iti recomandam sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de operatiuni. Pozitionarea corecta a tuturor elementelor din cadrul angrenajului trebuie facuta cu grija si cu precizie, iar lubrifierea si etansarea sistemului sunt esentiale pentru a asigura o durata de exploatare indelungata.

In situatia in care se constata deteriorari la nivelul danturii pinionului, se recomanda verificarea starii in care se afla capul de planetara si coroana de butuc. Daca si acestea prezinta fisuri sau un grad avansat de degradare, ar fi bine sa le inlocuiesti. Pentru etapa de etansare, sfatul nostru este sa se foloseasca oringuri si simeringuri noi. Iar ca ultim punct de interes, recomandam verificarea acelor de rulmenti, pentru a asigura o frecare cat mai mica la nivelul intregului sistem.

Specificatii tehnice

31 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura