Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6160
Cod produs
VC8JLMYK-BT
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat sa explorezi internetul de la cap la coada, fara sa gasesti componentele de care ai nevoie pentru utilajul tau? Ei bine, poti fi cert de un lucru: cand colaborezi cu firma noastra, iti oferim o experienta tehnica inegalabila! Cum facem asta? Comunicand cu tine asa cum doresti: online, telefonic sau prin e-mail. Totodata, iti punem la dispozitie cele mai fiabile piese de schimb de pe piata, la un pret prietenos cu buzunarul. Pentru un tractor excelent, iti propunem acest simering supapa Massey Ferguson MF6160 din oferta noastra curenta!

Daca pare mic si nesemnificativ, nu te lasa inselat de aparente. El are un rol important: e o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Fiind fabricat in Europa de catre producatori seriosi, simeringul are un raport calitate-pret rentabil si va substitui fara probleme vechea componenta.

Elimina pierderile de ulei cu acest simering supapa Massey Ferguson MF6160 si intoarce-te la munca numaidecat!
Totodata, noi iti oferim o suita de servicii tehnice complete. Nu ezita sa ne contactezi daca ai probleme! Colegii nostri te vor ajuta sa identifici componenta corecta pentru tractor, te vor indruma la plasarea unei comenzi si iti vor recomanda, la nevoie, cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Pentru cea mai buna experienta tehnica de care vei avea parte, alege sa colaborezi cu noi si iti promitem ca nu vei regreta.

Contacteaza-ne asa cum doresti tu. Este gratuit.
Fie ca doresti sa iei legatura cu noi telefonic, online sau prin e-mail, noi suntem mereu aici pentru tine. Si nu uita: serviciul nostru de consultanta tehnica nu implica niciun cost suplimentar! Nu ezita sa ceri ajutor atunci cand se ivesc defectiunile. Vei economisi timp sii bani!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. Aici exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe tractor!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF6160 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa vei avea certitudinea ca simeringul va avea o durata de viata longeviva si ca utilajul tau va functiona impecabil.

Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare.

In cazul in care ti-ar placea sa obtii acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: VC8JLMYK-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura