Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6140
Cod produs
LKWZH0MS-BT
Out Of stock
Descriere
Nu esti satul sa inlocuiesti piesele de o calitate indoielnica la un interval regulat de timp? Alege fiabilitatea si fii lipsit de orice grija! Cand colaborezi cu magazinul ACN Piese Utilaje vei obtine componente excelente din punct de vedere calitativ, la un pret inegalabil. Vrei acest simering supapa Massey Ferguson MF6140 pentru tractor? Noi ti-l oferim la un pret accesibil. Economiseste timp si bani alaturi de noi. Ce mai astepti?

E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Chiar daca pare mic si nesemnificativ, el are un rol important. Produsul este fabricat in Europa de catre producatori renumiti, din materiale de calitate. Simeringul este astfel o piesa rezistenta, ce substituie cu succes piesa invechita sau pierduta.

Comanda astazi un simering supapa Massey Ferguson MF6140 si maine il vei putea monta pe utilajul tau!
Calitate, accesibilitate si promptitudine. Aceste trei caracteristici ne deosebesc pe noi in aceasta nisa. Clientii nostri sunt mereu satisfacuti de profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea. Alege si tu sa ai parte de o experienta tehnica exceptionala alaturi de echipa noastra.

Acum este mai usor ca niciodata sa iti repari tractorul. Nu ne crezi pe cuvant?
Expertii nostri iti vor facilita achizitionarea piesei corecte si te vor insoti in fiecare etapa a procesului de reparatie. Totodata, iti punem la dispozitie o suita completa de servicii tehnice:  verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul tau, asistenta tehnica la plasarea comenzii si montarea acesteia pe tractor. Pune mana pe telefon si intoarce-te la munca imediat, alaturi de firma noastra. Serviciul nostru de suport tehnic este gratuit!

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.

Preferi sa ridici acest simering supapa Massey Ferguson MF6140 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Tocmai ce ai ales sa achizitionezi o piesa fiabila pentru tractor. Nu ti-ar placea sa o si montezi perfect pe utilaj? Astfel, vei avea certitudinea ca piesa va avea o durata de viata lunga si ca echipamentul tau functioneaza in parametrii normali.

Atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul tau de lucru. Mecanicii nostri iti vor monta componenta comandata si pot efectua reparatiile necesare.

Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe colegii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic)
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: LKWZH0MS-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura