Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6120
Cod produs
0V2KB7UM-BT
Out Of stock
Descriere
Ce deosebeste magazinul ACN Piese Utilaje de alte firme din aceasta nisa? Faptul ca aici tu esti prioritatea noastra numarul unu! Afacerea noastra este construita in jurul unei experiente tehnice cat mai agreabile pentru clientii nostri. Cum vei putea observa acest fapt? Prin cele doua avantaje de care vei beneficia daca alegi sa cooperezi cu noi! Acestea sunt: promptitudinea si profesionalismul cu care abordam fiecare solicitare primita, precum si calitatea exceptionala a componentelor ce ajung in catalogul nostru digital. Convinge-te singur si vino sa discuti cu cei mai buni din domeniu! Noi iti recomandam acest simering supapa Massey Ferguson MF6120 pentru tractor din oferta noastra.

Produsul este fabricat in Uniunea Europeana din materiale de calitate si va inlocui fara nicio problema simeringul vechi. Desi poate parea mic si neimportant, el joaca un rol semnificativ pentru buna functionare a motorului. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei.

Echipeaza-ti tractorul cu un simering supapa Massey Ferguson MF6120 - o piesa durabila, fabricata din cauciuc nitrilic (NBR). Cere oferta si obtine un pret foarte bun!
Un site modern si usor de navigat, un depozit foarte bine aprovizionat si un serviciu de livrari rapid. Ce altceva ti-ai mai putea dori? Un serviciu de asistenta tehnica exemplar, bineinteles! Expertii nostri te asteapta la telefon sau online, mereu pregatiti sa iti gaseasca cea mai buna solutie la problema cu care te confrunti.

Nu esti sigur daca ai gasit piesa corecta sau ai intrebari despre produs?
Nicio problema! Noi te ajutam imediat, fara niciun cost. Agentii nostri te vor ajuta sa gasesti produsele compatibile cu utilajul detinut de tine si te vor ajuta sa plasezi o comanda. La nevoie, iti pot recomanda si cei mai buni mecanici pe care ii cuunoastem!

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. De indata ce ai plasat o comanda si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului.

Indiferent ca ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF6120 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare. In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul functioneaza ca nou si ca noua componenta va rezista pe termen lung.

La nevoie, noi putem sa iti oferim atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici colaboratori cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare.

Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 0V2KB7UM-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura