Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6110
Cod produs
KIOTGS6F-BT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa colaborezi cu cei mai buni din aceasta nisa, atunci alege sa achizitionezi componente pentru tractorul tau de la ACN Piese Utilaje! Care sunt avantajele magazinului nostru? Faptul ca vei avea parte de cele mai bune piese de schimb de pe piata, la cele mai reduse preturi, intr-un singur loc: website-ul nostru. O asemenea piesa este acest simering supapa Massey Ferguson MF6110 din oferta noastra!

Desi pare mic si lipsit de importanta, el are un rol crucial. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Va inlocui cu usurinta simeringul invechit, deoarece este o piesa de calitate, fabricata de producatori europeni din cele mai bune materiale disponibile pe piata.

Cere acum oferta si obtii acest simering supapa Massey Ferguson MF6110 la un pret exceptional!

De asemenea, vei avea parte de o suita de servicii tehnice extinse: de la montajul pieselor dorite pana la reconditionari si reparatii majore. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi iar noi ne vom ocupa de restul. Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: firma noastra.

Stiai ca aici suportul tehnic este gratuit?

Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Vrem sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru tractor sau de montajul lor. Ia legatura cu noi (telefonic sau online) la nevoie si nu vei regreta!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. De indata ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului. Indiferent de coltul de tara in care te afli, astfel produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Pachetul ar trebui sa fie la usa ta in aproximativ o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului.

De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF6110 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu.

De un montaj impecabil poate avea parte si tractorul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta simeringul sau efectua orice reparatie necesara.

Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: KIOTGS6F-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura