Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF5365

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5365
Cod produs
O01RS2MW-BT
Out Of stock
Descriere
Defectiunile atrag tot felul de necazuri. De aceea ar trebui sa poti respira relaxat acum ca ne-ai gasit pe noi! La ACN Piese Utilaje vei gasi solutia pe care o cauti - piese fiabile la cele mai bune preturi de pe piata. Indiferent de tipul utilajului pe care il detii, noi suntem aici sa iti oferim un suport real si exceptional! Evita orice neplaceri si consecinte nefaste legate de tractorul tau si apeleaza la noi cand se ivesc defectiunile. Asa, iti vei repara utilajul in cel mai scurt timp, fara sa iti irosesti banii sau timpul. Acum ai acest simering supapa Massey Ferguson MF5365 pentru tractor la un pret excelent.

Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce va inlocui cu usurinta simeringul invechit si care vine insotita de un pret foarte bun. Chiar daca pare mic si nesemnificativ, el are un rol important. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Produsul este confectionat in Uniunea Europeana.

Alege performanta si comanda acest simering supapa Massey Ferguson MF5365 astazi. Maine il vei putea monta deja pe tractorul tau!
Fiecare produs ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este evaluat personal de catre echipa noastra de specialisti, care se asigura ca piesele sunt impecabile in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea lor. Asa, tu vei obtine o componenta rezistenta, construita din cele mai bune materiale de pe piata. Totodata, raportul calitate-pret pe care il vei gasi in magazinul nostru este unul imbatabil - portofelul tau nu va ramane niciodata gol cand alegi sa achizitionezi piese de la noi.

Piese de calitate, livrare prompta si asistenta tehnica gratuita. Ce mai astepti?
Vrei sa revii la activitatile tale cat mai repede? Atunci ai incredere in echipa noastra. Vei colabora cu niste profesionisti determinati sa iti rezolve problema numaidecat. Ei te vor ajuta sa comanzi piesa compatibila cu tractorul tau, iar daca doresti iti vor recomanda si un mecanic cu experienta in domeniu. Economisesti asa atat bani, cat si timp. Ambele sunt niste resurse pretioase, pe care noi stim sa le apreciem. Conteaza pe noi pentru o experienta tehnica prompta si agreabila!

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Pana la urma, cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Prin parteneriatul nostru cu firmele de curierat, noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.

Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Estimativ, livrarea ar trebui sa dureze o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare, in prezenta curierului.

Poti ridica acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF5365 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu.

De un montaj impecabil poate avea parte si tractorul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta simeringul comandat sau efectua orice reparatie necesara.

Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: O01RS2MW-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura