Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF5360

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5360
Cod produs
HKGX0CSI-BT
Out Of stock
Descriere
Nu ezita sa schimbi componentele degradate la timp! De ce sa iti sabotezi singur munca grea? Un tractor care incepe sa functioneze incorect datorita pieselor uzate devine greu de controlat. Totodata, randamentul pe care il vei obtine va fi unul dezamagitor. Cu ACN Piese Utilaje iti vei echipa motorul cu piese de schimb excelente, fara sa faci rabat de calitate sau sa iti golesti buzunarele. Pe termen lung, utilajul tau va avea nevoie de mai putine reparatii iar tu vei putea sa stai linistit. Noi iti recomandam, pentru un motor fiabil, acest simering supapa Massey Ferguson MF5360 pentru tractor.

Este o piesa de schimb de calitate, fabricata in Uniunea Europeana, ce va substitui cu usurinta simeringul vechi. La prima vedere poate parea mic si lipsit de importanta, dar simeringul are un rol semnificativ. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Totodata, acum este disponibil la un pret foarte bun.

Comanda astazi un simering supapa Massey Ferguson MF5360 si bucura-te din plin de puterea tractorului tau de marca!
Inca nu esti convins? Ei bine, secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din profesionisti, pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Pana la urma, obiectivul nostru este sa te ajutam sa iti poti duce treaba la capat. Gasirea solutiei potrivite pentru problema ta este pasiunea noastra. Astfel, orice detinator de utilaje care se afla in impas, se poate baza pe noi.

Ai vrea sa discuti cu un expert? Aici o poti face gratuit.
Deoarece vrem sa ne aratam aprecierea fata de faptul ca ai ales sa colaborezi cu noi, iti punem la dispozitie o suita de servicii complete si rapide. Colegii nostri din departamentul tehnic te vor ajuta sa identifici componenta potrivita cu utilajul tau si te vor ajuta sa plasezi comanda aferenta. Acest serviciu de suport tehnic este absolut gratuit!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. Noi exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe tractor!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF5360 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti

Vrei sa ai un tractor pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui.

Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand!

Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: HKGX0CSI-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura