Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF5355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5355
Cod produs
L3QWXY24-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru ca utilajul tau sa functioneze asa cum ar trebui, noi te sfatuim sa il echipezi cu cele mai bune piese de schimb comercializate la momentul actual. Si ca sa iti dovedim ca suntem seriosi in aceasta privinta, la ACN Piese Utilaje iti punem la dispozitie componente durabile la preturi accesibile. O asemenea piesa este acest simering supapa Massey Ferguson MF5355 din oferta noastra actuala!

Oricat este de mica aceasta piesa, are si ea un rol important. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Din punct de vedere calitativ este o componenta exceptionala, ce va inlocui cu usurinta simeringul invechit. Noi ti-o oferim la un pret accesibil.

Bucura-te de un raport calitate-pret convenabil si plaseaza o comanda pentru acest simering supapa Massey Ferguson MF5355 astazi!
In sfarsit te-ai decis sa iti repari utilajul. Perfect! Ai si ajuns unde trebuie. Pe site-ul firmei noastre vei gasi o selectie variata de piese de schimb noi, disponibile la cele mai bune preturi de pe piata. Noi te incurajam mereu sa alegi component fiabile, care iti vor garanta o exploatare indelungata - fara sa iti golesti portofelul. Magazinul nostru este renumit pentru preturile accesibile pe care le oferim clientilor nostri. Atata timp cat colaborezi cu noi, poti remarca un aspect esential: noi nu facem rabat de calitate!

Noi te ajutam sa gasesti piesa de schimb potrivita, fara niciun cost suplimentar.
Clientii nostri sunt mereu satisfacuti de profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea. Alege si tu sa ai parte de o experienta tehnica exceptionala alaturi de echipa noastra. Expertii nostri iti vor facilita achizitionarea piesei corecte si te vor insoti in fiecare etapa a procesului de reparatie. Totodata, iti punem la dispozitie o suita completa de servicii tehnice:  verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul tau, asistenta tehnica la plasarea comenzii si montarea acesteia pe tractor.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli.

Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.

Preferi sa ridici acest simering supapa Massey Ferguson MF5355 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: L3QWXY24-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura