Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF5340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5340
Cod produs
2UWK6ARZ-BT
Out Of stock
Descriere
Suntem constienti de valoarea muncii tale - fiecare zi de lucru face diferenta dintre esec si succes. La ACN Piese Utilaje suntem realisti: nu toate zilele de munca pot fi marcate de rezultate fenomenale. Dar majoritatea lor pot fi, cel putin cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru. De ce spunem asta? Fiindca atunci cand iti echipezi tractorul cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, vei da un randament excelent. Totodata, pe termen lung vei economisi timp si bani! De aceasta data iti propunem un simering supapa Massey Ferguson MF5340 la un pret minunat!

In ciuda aspectului sau material neinsemnat, el are un rol important. Este o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica astfel pierderile de ulei. Fiind o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, va inlocui fara probleme componenta uzata.

Simering supapa Massey Ferguson MF5340 - cere oferta si obtine-l la cel mai bun pret de pe piata!
De ce ar trebui sa colaborezi cu magazinul nostru? Pai, aici nu vei gasi doar niste angajati obisnuiti. Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, aici vei cunoaste o echipa profesionista care va fi alaturi de tine la fiecare pas.

Vrei sa te asiguri ca urmeaza sa comanzi produsul potrivit?
Cand colaborezi cu firma noastra, vei avea parte de o experienta tehnica completa. Reprezentantii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. De la identificarea componentelor potrivite, pana la plasarea unei comenzi sau recomandarea unui mecanic experimentat, aici vei gasi tot suportul de care ai nevoie. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi atunci cand apare defectiunea, iar noi ne ocupam de restul imediat! Acest serviciu de asistenta tehnica este gratuit in totalitate.

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. De indata ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului.

Indiferent de coltul de tara in care te afli, astfel produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Pachetul ar trebui sa fie la usa ta in aproximativ o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului.

De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF5340 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Tocmai ce ai ales sa achizitionezi o piesa fiabila pentru tractor. Nu ti-ar placea sa o si montezi perfect pe utilaj? Astfel, vei avea certitudinea ca piesa va avea o durata de viata lunga si ca echipamentul tau functioneaza in parametrii normali.

Atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul tau de lucru. Mecanicii nostri iti vor monta simeringul si pot efectua reparatiile necesare.

Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe colegii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 2UWK6ARZ-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura