Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF5285

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5285
Cod produs
S1CL5NER-BT
Out Of stock
Descriere
Munca, munca si iar munca. Pe termen lung, rutina transforma serviciul intr-o corvoada. Stii ce e si mai neplacut, totusi? Sa nu iti poti folosi utilajul la nevoie. Defectiunile au tendinta de a-si face aparitia exact cand sunt ultimul lucru de care ai chef. Dar oricat incerci sa le previi, la un moment dat tot trebuie sa inlocuiesti anumite componente. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi cele mai fiabile componente de pe piata la un pret exceptional. Acest simering supapa Massey Ferguson MF5285 face parte din oferta noastra curenta - tot ce ai de facut este sa ceri oferta!

Simeringul are un rol semnificativ, desi poate parea marunt si lipsit de importanta. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. El este fabricat de catre producatori europeni priceputi, din materiale de calitate. Va inlocui vechea componenta numaidecat, pentru ca tu sa ai un tractor care ruleaza asa cum trebuie!

Acest simering supapa Massey Ferguson MF5285 are un raport calitate-pret impresionant!
Ai avut experiente neplacute cu reparatiile in trecut? Ei bine, nu mai e cazul sa ai dubii. Daca ai ajuns pe site-ul nostru, inseamna ca vrei calitate si profesionalism. Aici vei gasi o echipa de profesionisti, gata sa te ajute la fiecare pas, precum si un depozit foarte bine aprovizionat! Cateva click-uri pe site-ul nostru ar trebui sa te convinga - aici nu facem compromisuri. Principiul dupa care ne ghidam este fiabilitate la un pret accesibil.

Ai nevoie de ajutor? Lasa-ne sa iti oferim o experienta tehnica exemplara, gratuit.
O piesa de calitate la un pret avantajos: ce altceva ti-ai mai putea dori? Oh, desigur! Un serviciu de asistenta tehnica gratuit, evident. Colegii nostri te vor ghida la fiecare pas: de la achizitionarea produsului corect pentru echipamentul tau pana la montarea lui pe tractorul tau. De asemenea, ne poti contacta asa cum doresti tu: online sau telefonic. Mai mult, ne poti lasa informatiile tale prin completarea formularului de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp. Consultanta tehnica din partea firmei noastre este gratuita!

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara.

De indata ce ai plasat o comanda si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului. Indiferent ca ai nevoie de acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF5285 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare.

In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Tocmai ce ai ales sa achizitionezi o piesa fiabila pentru tractorul tau Massey Ferguson. Nu ti-ar placea sa o si montezi perfect?

Astfel, vei avea certitudinea ca piesa va avea o durata de viata lunga si ca echipamentul tau functioneaza in parametrii normali. Atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul tau de lucru. Mecanicii nostri iti vor monta simeringul si pot efectua reparatiile necesare.

Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe colegii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: S1CL5NER-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura