Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF4270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4270
Cod produs
M9I5ZWOK-BT
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un simering supapa si nu ai avut succes in a-l gasi pana acum? Ha! Tocmai ai tras lozul castigator. La ACN Piese Utilaje vei gasi produsul cautat imediat, printre mii de alte piese de schimb compatibile cu tractorul tau! Fiecare componenta ce ajunge pe site-ul nostru este selectata cu foarte mare atentie de catre specialistii nostri. Ei sunt atenti si la cele mai mici detalii, pentru a se asigura ca sunt respectate cele mai inalte standarde din industrie. Astfel, tu vei obtine un produs superior din punct de vedere calitativ, la cel mai bun pret posibil. Cere acum oferta si monteaza acest simering supapa Massey Ferguson MF4270 pe tractor chiar maine!

Produsul, fabricat in Uniunea Europeana, este confectionat din materiale de cea mai buna calitate. Nu te lasa inselat de aspectul lui mic! Acest simering are un rol important, fiindca e o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Vei putea inlocui componenta invechita pe loc, fara nicio problema.

Simering supapa Massey Ferguson MF4270 - plaseaza astazi o comanda si iti garantam un pret extrem de bun!
Calitate, accesibilitate si promptitudine. Aceste trei caracteristici ne deosebesc pe noi in aceasta nisa. Clientii nostri sunt mereu satisfacuti de profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea. Alege si tu sa ai parte de o experienta tehnica exceptionala alaturi de echipa noastra.

O experienta tehnica inegalabila, numai la ACN Piese Utilaje.
Agentii nostri iti vor facilita achizitionarea piesei corecte si te vor insoti in fiecare etapa a procesului de reparatie. Totodata, iti punem la dispozitie o suita completa de servicii tehnice:  verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul tau, asistenta tehnica la plasarea comenzii si montarea acesteia pe tractorul din dotare. Pune mana pe telefon si intoarce-te la munca imediat!

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli.

Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.

Preferi sa ridici acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF4270 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Vrei sa ai un tractor pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui.

Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand!

Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: M9I5ZWOK-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura