Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF4265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4265
Cod produs
ICLSYBH4-BT
Out Of stock
Descriere
Daca tot esti proprietarul unui tractor de marca, nu ti-ar placea sa si profiti de el la maximum? Pentru asta, vei avea nevoie sa iti echipezi motorul cu cele mai bune componente. De aici preluam noi situatia. Acum ca ai accesat deja site-ul nostru, navigheaza putin si verifica piesele potrivite pentru utilajul tau. Vei regasi mii de piese superioare din punct de vedere calitativ, la preturi accesibile. Si pentru ca vrem sa ai parte de un raport calitate-pret exceptional, iti recomandam o piesa fiabila: un simering supapa Massey Ferguson MF4265 direct din oferta noastra.

Simeringul este fabricat in Uniunea Europeana, din materiale durabile si calitative. Poate parea marunt si neimportant, insa are un rol semnificativ. Fiind o garnitura folosita pentru etansare, se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei.

Achizitioneaza un simering supapa Massey Ferguson MF4265 si ii oferi asigura-i tractorului tau un randament admirabil.
Ce castigi daca alegi sa colaborezi cu noi? In primul rand, vei comanda o componenta de calitate superioara la un pret de invidiat. Al doilea avantaj este ca dupa plasarea comenzii, componenta iti va fi livrata a doua zi lucratoare. Economisesti timp si bani.

ACN Piese Utilaje iti ofera consiliere tehnica de top, fara niciun cost suplimentar!
Firma noastra iti asigura un suport tehnic dedicat, fie ca ai nevoie de informatii suplimentare sau nu esti pe deplin convins de compatibilitatea produsului cu masinaria ta. Ai dubii? Apeleaza la noi - fara niciun cost.

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. La ACN Piese Utilaje exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta.

Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe tractorul din dotare! Ai nevoie de acest simering acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu.

De un montaj impecabil poate avea parte si tractorul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta un simering supapa Massey Ferguson MF4265 sau efectua orice reparatie necesara.

Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: ICLSYBH4-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura