Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF4245

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4245
Cod produs
1WCF7DX2-BT
Out Of stock
Descriere
Ce deosebeste magazinul ACN Piese Utilaje de alte firme din aceasta nisa? Faptul ca aici tu esti prioritatea noastra numarul unu! Afacerea noastra este construita in jurul unei experiente tehnice cat mai agreabile pentru clientii nostri. Cum vei putea observa acest fapt? Prin cele doua avantaje de care vei beneficia daca alegi sa cooperezi cu noi! Acestea sunt: promptitudinea si profesionalismul cu care abordam fiecare solicitare primita, precum si calitatea exceptionala a componentelor ce ajung in catalogul nostru digital. Convinge-te singur si vino sa discuti cu cei mai buni din domeniu! Noi iti recomandam componenta pe care o cauti: acest simering supapa Massey Ferguson MF4245 pentru tractor.

Desi pare mic si nesemnificativ, el are un rol important. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Produsul este fabricat in Europa, din materiale de cea mai buna calitate. Va inlocui fara probleme simeringul degradat si tu vei putea sa iti reiei activitatile numaidecat.

Simering supapa Massey Ferguson MF4245 - plaseaza o comanda pentru acest produs si il vei obtine la un pret rentabil!
De ce sa iti irosesti banii pe alte simeringuri nepotrivite sau sa improvizezi “solutii” acasa, cand noi iti oferim componenta la un pret foarte bun? Ai grija de motorul tractorului tau si echipeaza-l cu cele mai bune piese de schimb. Daca ai nelamuriri in ceea ce priveste compatibilitatea produsului cu utilajul tau, nu ezita sa iei legatura cu colegii nostri din departamentul tehnic.

Asistenta tehnica gratuita, indiferent de componenta aleasa de tine.
In cadrul firmei noastre vei intalni o echipa de profesionisti pe care ii vei putea contacta la nevoie. Astfel, ei te vor ajuta cu orice ai avea nevoie. De la gasirea pieselor potrivite pentru utilajul tau si pana la recomandarea unui mecanic cu experienta in domeniu, noi vrem sa iti propunem cea mai facila si convenabila solutie pentru orice problema ai! Te asteptam la telefon sau online, pe site-ul nostru, gata sa te ajutam cu orice ai nevoie.

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. De indata ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului.

Indiferent de coltul de tara in care te afli, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Pachetul ar trebui sa fie la usa ta in aproximativ o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului.

De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF4245 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 1WCF7DX2-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura