Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF4240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4240
Cod produs
70M9A1R5-BT
Out Of stock
Descriere
Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: magazinul ACN Piese Utilaje. Noi iti punem la dispozitie o gama larga de componente fiabile, de import, la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, tu iti vei reabilita utilajul cu piese de schimb durabile, menite sa reziste in orice circumstante. Recomandarea noastra pentru tractorul tau este acest simering supapa Massey Ferguson MF4240 din oferta noastra.

Este o piesa de schimb rezistenta, fabricata de producatori europeni din materiale de calitate. Pare mic si nesemnificativ, dar are un rol important. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei.

Plaseaza o comanda pentru un simering supapa Massey Ferguson MF4240 astazi si maine il vei putea deja monta pe tractorul tau.
Totodata, noi iti oferim o suita de servicii tehnice complete. Nu ezita sa ne contactezi daca ai probleme! Colegii nostri te vor ajuta sa identifici componenta corecta pentru tractor, te vor indruma la plasarea unei comenzi si iti vor recomanda, la nevoie, cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Pentru cea mai buna experienta tehnica de care vei avea parte, alege sa colaborezi cu noi si iti promitem ca nu vei regreta.

Nu ezita sa ne contactezi atunci cand defectiunile isi fac aparitia - este complet gratuit!
Expertii nostri te asteapta la telefon sau online, mereu pregatiti sa iti gaseasca cea mai buna solutie la problema cu care te confrunti. Nu esti sigur daca ai gasit piesa corecta sau ai intrebari despre alt produs? Nicio problema! Noi te ajutam imediat, fara niciun cost.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.

Preferi sa ridici acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF4240 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul tau functioneaza ca nou si ca noua componenta va rezista pe termen lung.

La nevoie, noi putem sa iti oferim atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici colaboratori cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta simeringul sau vor efectua reparatiile necesare.

Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 70M9A1R5-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura