Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF4225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4225
Cod produs
AJKGE2VM-BT
Out Of stock
Descriere
Cand vrei sa te bucuri din plin de tractorul tau, alege sa colaborezi cu ACN Piese Utilaje! Aici vei avea parte de trei avantaje convenabile: componente de calitate la un pret accesibil, livrare rapida pe teritoriul Romaniei si un serviciu de asistenta tehnica gratuit! Noi apreciem munca pe care o depui in fiecare zi si tocmai de aceea vrem sa iti oferim o experienta tehnica cat mai placuta. De aceasta data iti recomandam un simering supapa Massey Ferguson MF4225 nou-nout!

Desi pare mic si lipsit de importanta, el are un rol semnificativ. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce va inlocui cu usurinta simeringul invechit si care vine insotita de un pret foarte bun.

Simering supapa Massey Ferguson MF4225 - pentru un tractor performant si rezultate exceptionale la munca. Comanda-l astazi!
De asemenea, fiecare piesa de schimb ce ajunge in depozitul nostru este supusa unui triaj complex. Echipa noastra se asigura ca toate componentele respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu si ca sunt catalogate cu atentie. Astfel, de indata ce ai plasat comanda, poti sta linistit, deoarece vei primi componenta corecta pentru tractor! Totodata, stocul nostru propriu este foarte bine aprovizionat, ceea ce inseamna ca te poti baza mereu pe serviciile noastre.

Stiai ca firma noastra iti asigura o expertiza de top, fara niciun cost suplimentar?
Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Vrem sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru tractor sau de montajul lor. Ia legatura cu noi (telefonic, online sau prin e-mail) la nevoie si nu vei regreta!

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Pana la urma, cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Prin parteneriatul nostru cu firmele de curierat, noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil.

Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Estimativ, livrarea ar trebui sa dureze o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare, in prezenta curierului.

Poti ridica acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF4225 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Vrei sa ai un tractor pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui.

Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand!

Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: AJKGE2VM-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura