Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3635

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3635
Cod produs
LFQXRW2C-BT
Out Of stock
Descriere
Munca, munca si iar munca. Pe termen lung, rutina transforma serviciul intr-o corvoada. Stii ce e si mai neplacut, totusi? Sa nu iti poti folosi utilajul la nevoie. Defectiunile au tendinta de a-si face aparitia exact cand sunt ultimul lucru de care ai chef. Dar oricat incerci sa le previi, la un moment dat tot trebuie sa inlocuiesti anumite componente. Mai ales pe cele predispuse la defectiuni datorita uzului excesiv. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi cele mai fiabile componente de pe piata la un pret exceptional. Acest simering supapa Massey Ferguson MF3635 face parte din oferta noastra curenta - tot ce ai de facut este sa ceri oferta!

Poate parea mic si nesemnificativ, insa are un rol important. E o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel si impiedica pierderile de ulei. Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce asigura o exploatare indelungata si care vine insotita de un pret exceptional.

Acest simering supapa Massey Ferguson MF3635 este o piesa fiabila, ideala pentru oricine isi doreste un tractor performant. Comanda-l de aici!
Traim in ,,secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Ca nimeni nu vrea sa mai piarda vremea. Firma noastra exact asta iti garanteaza: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe tractorul tau! Prin parteneriatul nostru cu cele mai bune firme de curierat rapid, produsul comandat ajunge la tine in cel mai scurt timp, oriunde te afli in Romania. Ai nevoie de simering acasa sau la punctul de munca? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online si noi trecem la treaba.

Nu vrei sa te ajutam? Suportul nostru tehnic este complet gratuit - oricare este produsul ales de tine
Cand colaborezi cu noi, vei avea parte de o experienta tehnica completa si profesionista. Colegii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. De la identificarea componentelor potrivite, pana la plasarea unei comenzi sau recomandarea unui mecanic experimentat, aici vei gasi tot suportul de care ai nevoie. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi atunci cand apare defectiunea, iar noi ne ocupam de restul imediat!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. De indata ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului.

Indiferent de coltul de tara in care te afli, astfel produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Pachetul ar trebui sa fie la usa ta in aproximativ o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului.

De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3635 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa, vei avea certitudinea ca simeringul va avea o durata de viata longeviva si ca utilajul tau va functiona impecabil.

Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. In cazul in care ti-ar placea sa obtii acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: LFQXRW2C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura