Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3085

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3085
Cod produs
TBAH9CED-BT
Out Of stock
Descriere
Ce deosebeste magazinul ACN Piese Utilaje de alte firme din aceasta nisa? Faptul ca aici tu esti prioritatea noastra numarul unu! Afacerea noastra este construita in jurul unei experiente tehnice cat mai agreabile pentru clientii nostri. Cum vei putea observa acest fapt? Prin cele doua avantaje de care vei beneficia daca alegi sa cooperezi cu noi! Acestea sunt: promptitudinea si profesionalismul cu care abordam fiecare solicitare primita, precum si calitatea exceptionala a componentelor ce ajung in catalogul nostru digital. Convinge-te singur si vino sa discuti cu cei mai buni din domeniu! Noi iti recomandam acest simering supapa Massey Ferguson MF3085 - componenta care, oricat de mica, iti va reabilita echipamentul si care te va ajuta sa atingi succesul pe care il ravnesti.

Simeringul propus de noi este o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel. Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce asigura o exploatare indelungata si care vine insotita de un pret exceptional.

Simering supapa Massey Ferguson MF3085 - comanda o componenta durabila, fabricata din cauciuc nitrilic (NBR)
Cand defectiunile isi fac aparitia, este usor sa te lasi cuprins de disperare. Fie ca nu ai resursele financiare sau timpul necesar pentru remedierea unei defectiuni paguboase, nu trebuie sa fii deznadajduit! Noi iti punem la dispozitie o selectie variata de componente potrivite cu tractorul tau, la preturi mult mai reduse decat alte magazine. Asa, alaturi de noi vei economisi bani si timp, ca sa iti poti desfasura activitatea cat mai bine. Totodata, vei putea observa pe termen lung avantajele unei colaborari cu firma noastra.

Oricare ar fi produsul ales de tine, noi iti oferim un serviciu de consultanta tehnica gratuit!
Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru combina sau de montajul lor. Ia legatura cu noi (telefonic sau online) la nevoie si nu vei regreta!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. De indata ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului.

Indiferent de coltul de tara in care te afli, astfel produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Pachetul ar trebui sa fie la usa ta in aproximativ o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului.

De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3085 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: TBAH9CED-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura