Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3065

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3065
Cod produs
KJISAH9W-BT
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje vei afla ca ne ghidam afacerea dupa urmatorul motto: calitate la preturi accesibile. Doar aici vei putea sa gasesti remediul potrivit pentru orice defectiune care iti da dureri de cap. Daca alegi sa colaborezi cu noi, vei face rost de o componenta fiabila si nu vei ramane cu buzunarele goale! Iti recomandam un simering supapa Massey Ferguson MF3065 pentru tractor - spune „adio” pierderilor de ulei!

Oricat de mica poate parea aceasta componenta, ea este fabricata in Uniunea Europeana, din materiale de calitate. Simeringul (prezentat in imagini) este o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel. Va substitui cu succes rudimentul original si tu vei putea sa iti reiei activitatea in timp util.

Cere o oferta pentru acest simering supapa Massey Ferguson MF3065 si bucura-te de un pret inegalabil!
Noi comercializam cele mai bune piese de pe piata la preturi accesibile. Si cel mai important, serviciul nostru prompt de livrari nu te va lasa sa irosesti nicio clipa. Cand esti determinat sa te intorci la munca cat mai repede, bazeaza-te pe noi! Rafturile noastre digitale sunt la un click distanta! Vrei sa iti echipezi tractorul cu niste componente fiabile, fara sa ramai cu buzunarul gol? Alege sa colaborezi cu o echipa de specialisti!

Nu gasesti piesa de schimb pe care o vrei?
Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru tractor sau de montajul lor. Contacteaza-ne gratuit, telefonic sau online!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. Noi exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe tractorul tau!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF3065 acasa sau la punctul de munca? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul functioneaza impecabil si ca noua componenta va rezista pe termen lung.

La nevoie, poti dispune de atelierul nostru mobil si de o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: KJISAH9W-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura