Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3060
Cod produs
LG8SIWVK-BT
Out Of stock
Descriere
Cand stii ca te asteapta atata munca, nu iti vine sa mai zabovesti nicio clipa! Si asta pe buna dreptate. Cand esti detinatorul unui tractor de marca, aproape nimic nu iti sta in cale. In afara unei defectiuni neprevazute, totusi. Dar priveste partea plina a paharului - ai oportunitatea perfecta de a-ti echipa motorul cu cele mai bune componente de pe piata. Iar daca prioritatea ta principala este fiabilitatea, noi avem exact recomandarile potrivite. Vei gasi pe site-ul nostru mii de piese compatibile cu utilajul tau! Iti propunem acum un simering supapa Massey Ferguson MF3060 pentru tractor, direct din oferta noastra.

Simeringul este o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel. Produsul este fabricat din materiale de calitate, in Uniunea Europeana. Astfel, componenta va inlocui fara probleme simeringul vechi, asigurandu-ti o exploatare indelungata. Plaseaza comanda acum si protejeaza-ti echipamentul impotriva pierderilor de ulei.

Simering supapa Massey Ferguson MF3060 - o componenta esentiala pentru un motor performant
Stim deja la ce te gandesti. Ce te-ar convinge sa achizitionezi aceasta piesa? Pai tocmai faptul ca noi ti-o comercializam la un pret avantajos - tot ce ai tu de facut este sa ceri oferta! Asa, vei obtine o componenta de o calitate superioara la cel mai bun pret. Si inca nu ai aflat cea mai buna parte. Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa ACN Piese Utilaje este la un apel distanta. Ai o intrebare? Noi venim cu raspunsul corect - dar si cu piesa potrivita!

Te afli in impas? Lasa-ne sa te scoatem la liman, gratuit!
Ne pretuim clientii foarte mult, asa ca suntem dispusi sa fim alaturi de ei la fiecare pas. Echipa noastra de experti te va ajuta sa identifici, comanzi si chiar sa si montezi componenta dorita pe echipamentul tau. Ia legatura cu noi telefonic, online sau prin e-mail!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. De indata ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului.

Indiferent de coltul de tara in care te afli, astfel produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Pachetul ar trebui sa fie la usa ta in aproximativ o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului.

De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3060 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: LG8SIWVK-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura