Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF3050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3050
Cod produs
1IX9HFBE-BT
Out Of stock
Descriere
Ai avut experiente neplacute cu reparatiile in trecut? Ei bine, nu mai e cazul sa ai dubii. Daca ai ajuns pe site-ul nostru, inseamna ca vrei calitate si profesionalism. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi o echipa de profesionisti, gata sa te ajute la fiecare pas, precum si un depozit foarte bine aprovizionat! Cateva click-uri pe site-ul nostru ar trebui sa te convinga - aici nu facem compromisuri. Principiul dupa care ne ghidam este fiabilitate la un pret accesibil. O asemenea componenta este acest simering supapa Massey Ferguson MF3050 - acum in oferta noastra!

Simeringul propus de noi este o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel. Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce asigura buna functionare a tractorului si care vine insotita de un pret exceptional.

Cere oferta pentru un simering supapa Massey Ferguson MF3050 si primesti cel mai bun pret posibil!
Hai sa vezi ce inseamna o echipa profesionista, pe buna dreptate! Ai sansa sa cunosti niste oameni exceptionali! Pregatiti mereu sa te ajute la nevoie, de aici nu vei pleca nemultumit niciodata. De ce spunem asta? Pentru ca suntem mereu cu un pas inaintea tuturor. De la un depozit modern, extrem de bine aprovizionat, pana la un serviciu de consultanta gratuit, noi iti oferim o experienta tehnica agreabila si eficienta.

Specificatiile iti dau batai de cap? Noi te ajutam numaidecat - fara niciun cost suplimentar
Colegii nostri te vor ghida la fiecare pas: de la achizitionarea produsului corect pentru echipamentul tau pana la montarea lui pe tractorul tau. De asemenea, ne poti contacta asa cum doresti tu: online sau telefonic. Mai mult, ne poti lasa informatiile tale prin completarea formularului de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp. Serviciul nostru de suport tehnic este gratuit!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. De indata ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului.

Indiferent de coltul de tara in care te afli, astfel produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Pachetul ar trebui sa fie la usa ta in aproximativ o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului.

De asemenea, daca vrei sa ridici personal acest simering supapa Massey Ferguson MF3050 pentru tractor, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul functioneaza impecabil si ca noua componenta va rezista pe termen lung.

La nevoie, poti dispune de atelierul nostru mobil si de o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 1IX9HFBE-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura