Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF2675

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF2675
Cod produs
0YT9I52E-BT
Out Of stock
Descriere
Viata nu e intotdeauna roz. Mai ales cand vorbim de munca. Dar priveste partea buna: atunci cand la munca dai rezultate exceptionale, totul parca este asa cum trebuie. Vii mai relaxat acasa si capeti o perspectiva noua asupra existentei cotidiene. Magazinul ACN Piese Utilaje este dispus sa iti ofere o experienta tehnica cat mai agreabila! Reparatiile nu trebuie sa iti mai provoace dureri de cap. In catalogul nostru virtual vei regasi o gama larga de componente fiabile, la cel mai bun pret posibil. Cateva clickuri ar trebui sa te convinga de acest fapt. De exemplu, recomandarea noastra actuala este acest simering supapa Massey Ferguson MF2675 pentru tractor.

Simeringul propus de noi este o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel. Este o piesa de schimb superioara din punct de vedere calitativ, ce asigura o exploatare indelungata si care vine insotita de un pret exceptional.

Comanda un simering supapa Massey Ferguson MF2675 si bucura-te din plin de un tractor performant!
Suntem constienti de valoarea muncii tale - fiecare zi de lucru face diferenta dintre esec si succes. Ne place sa fim realisti: nu toate zilele de munca pot fi marcate de rezultate fenomenale. Dar majoritatea lor pot fi, cel putin cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru. De ce spunem asta? Fiindca atunci cand iti echipezi tractorul cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, vei da un randament excelent. Totodata, pe termen lung vei economisi timp si bani!

Stiai ca aici ai asistenta tehnica gratuita pentru orice produs sau serviciu ales?
Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru tractor sau de montajul lor. Contacteaza-ne, gratuit, telefonic sau online!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. De indata ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului.

Indiferent de coltul de tara in care te afli, astfel produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Pachetul ar trebui sa fie la usa ta in aproximativ o zi lucratoare. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului.

De asemenea, daca vrei sa ridici personal simeringul, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca tot ai ales sa achizitionezi o componenta de calitate, nu vrei sa o si montezi perfect? Asa, vei avea certitudinea ca simeringul va avea o durata de viata longeviva si ca utilajul tau va functiona impecabil.

Daca doresti, noi putem sa iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. In cazul in care ti-ar placea sa obtii acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 0YT9I52E-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura