Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF1100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF1100
Cod produs
U4NLFKXI-BT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa colaborezi cu o firma renumita pentru fiabilitatea produselor comercializate si profesionalismul de care da dovada intotdeauna, atunci bine ai venit la ACN Piese Utilaje! Vei avea parte de o suita de servicii tehnice complete si absolut exceptionale din punct de vedere calitativ. Fie ca manevrezi un tractor sau o combina, aici gasesti componenta pe care o cauti, fara indoiala! Iar daca aspectul care primeaza pentru tine este calitatea, atunci vei fi incantat sa stii ca noi aderam la cele mai inalte standarde din domeniu. In cazul de fata, iti propunem un simering supapa Massey Ferguson MF1100 pentru tractor - acum la un pret rentabil.

Convinge-te singur si vino sa discuti cu cei mai buni din domeniu! Noi iti recomandam componenta care iti va reabilita echipamentul si care te va ajuta sa atingi succesul pe care il ravnesti.

Vrei acest simering supapa Massey Ferguson MF1100 la cel mai bun pret? Comanda-l acum!
Fiecare produs ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este evaluat personal de catre echipa noastra de specialisti, care se asigura ca piesele sunt impecabile in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea lor. Asa, tu vei obtine o componenta rezistenta, construita din cele mai bune materiale de pe piata. Totodata, raportul calitate-pret pe care il vei gasi in magazinul nostru este unul imbatabil - portofelul tau nu va ramane niciodata gol cand alegi sa achizitionezi piese de la noi. Contacteaza-ne online sau telefonic si cere oferta. Iti promitem ca vei fi extrem de multumit de modul in care abordam orice solicitare.

Iti oferim consultanta tehnica gratuita la orice produs - ori serviciu disponibil pe website
In cadrul firmei noastre vei intalni o echipa de profesionisti pe care ii vei putea contacta la nevoie. Astfel, ei te vor ajuta cu orice ai avea nevoie. De la gasirea pieselor potrivite pentru utilajul tau si pana la recomandarea unui mecanic cu experienta in domeniu, noi vrem sa iti propunem cea mai facila si convenabila solutie pentru orice problema ai! Te asteptam la telefon sau online, pe site-ul nostru, gata sa te ajutam cu orice ai nevoie.

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. La ACN Piese Utilaje exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe tractorul tau!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF1100 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16,6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: U4NLFKXI-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura