Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF660

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF660
Cod produs
8JH1IM5V-BT
Out Of stock
Descriere
Defectiunile atrag tot felul de necazuri. De aceea ar trebui sa poti respira relaxat acum ca ne-ai gasit pe noi! La ACN Piese Utilaje vei gasi solutia pe care o cauti - piese fiabile la cele mai bune preturi de pe piata. Indiferent de tipul utilajului pe care il detii, noi suntem aici sa iti oferim un suport real si exceptional! Evita orice neplaceri si consecinte nefaste legate de tractorul tau si apeleaza la noi cand se ivesc defectiunile. Asa, iti vei repara utilajul in cel mai scurt timp, fara sa iti irosesti banii sau timpul. Componenta pe care ti-o recomandam este acest simering supapa Massey Ferguson MF660 din oferta noastra!

Produsul este o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel. Este fabricat din materiale de calitate, in Uniunea Europeana. Va inlocui fara probleme simeringul degradat si tu vei putea sa obtii cele mai bune rezultate la munca.

Opteaza pentru o componenta de calitate superioara, precum acest simering supapa Massey Ferguson MF660 si bucura-te de un utilaj performant!
De ce sa iti irosesti banii pe alte simeringuri nepotrivite sau sa improvizezi “solutii” acasa, cand noi iti oferim componenta la un pret foarte bun? Ai grija de motorul tractorului tau Massey Ferguson si echipeaza-l cu cele mai bune piese de schimb. Daca ai nelamuriri in ceea ce priveste compatibilitatea produsului cu utilajul tau, nu ezita sa iei legatura cu colegii nostri din departamentul tehnic.

Aici ai parte de un suport tehnic exemplar si gratuit
Aici tu te poti baza pe noi in orice privinta doresti. Fie ca vrei sa gasesti componente fiabile sau ai nevoie de serviciile unui mecanic experimentat, tot ce ai de facut este sa ne contactezi: complet gratuit! Astfel, colegii nostri vor putea sa te asiste imediat, asigurandu-se ca vei avea parte de cea mai buna experienta tehnica din aceasta nisa.

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara.

De indata ce ai plasat o comanda (telefonic, online sau prin e-mail) si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului.  Indiferent ca ai nevoie de acest simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF660 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi ti-l livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare.

In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 8JH1IM5V-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura