Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF475
Cod produs
QIDBUPJF-BT
Out Of stock
Descriere
Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: magazinul ACN Piese Utilaje. Noi iti punem la dispozitie o gama larga de componente fiabile, de import, la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, tu iti vei reabilita utilajul cu piese de schimb durabile, menite sa reziste in orice circumstante. Recomandarea noastra este acest simering supapa Massey Ferguson MF475 pentru tractor.

Noi iti asiguram o suita completa de servicii tehnice. Astfel, vei avea o experienta tehnica agreabila si eficienta, ca sa te poti intoarce la treaba imediat. Totodata, avem livrare rapida oriunde in Romania. Acest simering supapa pentru tractor e o piesa de calitate superioara, fiind fabricat din NBR (cauciuc nitrilic) in Uniunea Europeana.

Reabiliteaza-ti tractorul cat mai repede cu acest simering supapa Massey Ferguson MF475 si scapi de pierderile de ulei instant!
Cand defectiunile isi fac aparitia, este usor sa te lasi cuprins de disperare. Fie ca nu ai resursele financiare sau timpul necesar pentru remedierea unei defectiuni paguboase, nu trebuie sa fii deznadajduit! Noi iti punem la dispozitie o selectie variata de componente potrivite cu utilajul detinut, la preturi mult mai reduse decat alte magazine. Asa, alaturi de noi vei economisi bani si timp, ca sa iti poti desfasura activitatea cat mai bine. Totodata, vei putea observa pe termen lung avantajele unei colaborari cu ACN Piese Utilaje.

Ai nevoie de ajutor la plasarea comenzii?
Daca nu ai timp sa verifici personal compatibilitatea acestei componente cu utilajul tau, noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat. Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Nu uita ca serviciul nostru de suport tehnic este complet gratuit!

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara.

De indata ce ai plasat o comanda (telefonic, online sau prin e-mail) si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului.  Indiferent ca ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF475 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi ti-l livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare.

In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: QIDBUPJF-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura