Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF445

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF445
Cod produs
MALDROK4-BT
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje vei gasi solutia perfecta ca sa iesi din impas. Esti la un click distanta de mii de piese de schimb calitative, comercializate la cel mai bun pret de pe piata. Nu iti face probleme! Noi nu facem rabat de calitate, desi preturile noastre sunt extrem de accesibile. Orice componenta de pe site poate fi obtinuta de indata ce te-ai hotarat. Recomandarea noastra este acest simering supapa Massey Ferguson MF445 pentru tractor.

Pe langa pretul redus la care comercializam aceasta piesa, noi putem asigura servicii complete. Ne dorim ca experienta ta sa fie agreabila, iar tu sa te poti folosi repede de utilajul tau. De aceea, avem livrare rapida, prin curier, catre orice zona din Romania. Acest simering supapa pentru tractor e o piesa de calitate superioara. E fabricat din NBR (cauciuc nitrilic) de catre producatori europeni.

Simering supapa Massey Ferguson MF445 - o componenta superioara din punct de vedere calitativ, la un pret exceptional
Pana la urma, obiectivul nostru este sa te ajutam sa iti poti duce treaba la capat. Gasirea solutiei potrivite pentru problema ta este pasiunea noastra. Astfel, orice detinator de utilaje care se afla in impas, se poate baza pe noi.

Alaturi de noi vei economisi timp si bani!
Ce castigi daca alegi sa colaborezi cu noi? In primul rand, vei comanda o componenta de calitate superioara la un pret de invidiat. Al doilea avantaj este ca vei avea parte de un suport tehnic dedicat, fie ca ai nevoie de informatii suplimentare sau nu esti pe deplin convins de compatibilitatea produsului cu tractorul tau. Ai dubii? Apeleaza la noi - fara niciun cost.

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. La ACN Piese Utilaje exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe tractorul tau!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF445 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul functioneaza impecabil si ca noua componenta va rezista pe termen lung.

La nevoie, poti dispune de atelierul nostru mobil si de o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16,6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.
- Compatibilitate: produsul se potriveste si cu modelul Massey Ferguson MF445X.

Codul produsului: MALDROK4-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura