Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF440
Cod produs
1AKXJHZ4-BT
Out Of stock
Descriere
Ai incercat sa eviti reparatiile cu orice cost? Din nefericire, munca grea ii poate afecta si pe cei mai buni. Degradarea excesiva iti poate da batai de cap - asa ca nu mai sta pe ganduri! Vrei sa revii la activitatile tale cat mai repede? Atunci ai incredere in echipa ACN Piese Utilaje. Vei colabora cu niste profesionisti determinati sa iti rezolve problema numaidecat. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt simpli. Rasfoieste catalogul nostru digital, contacteaza-ne pentru a obtine piesa si monteaz-o pe tractor. Nu e deloc complicat! Si pentru ca vrem sa iti facem treaba si mai usoara, uite recomandarea noastra: un simering supapa Massey Ferguson MF440 nou.

Produsul din imagini este o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel. Este fabricat din materiale de calitate, in Uniunea Europeana. Va inlocui fara probleme simeringul degradat si tu vei putea sa obtii cele mai bune rezultate la munca.

Acest simering supapa Massey Ferguson MF440 este componenta ideala pentru un motor performant si eficient
Noi comercializam cele mai bune piese de pe piata la preturi accesibile. Si cel mai important, serviciul nostru prompt de livrari nu te va lasa sa irosesti nicio clipa. Cand esti determinat sa te intorci la munca cat mai repede, bazeaza-te pe ACN Piese Utilaje! Rafturile noastre digitale sunt la un click distanta! Vrei sa iti echipezi tractorul cu niste componente fiabile, fara sa ramai cu buzunarul gol? Alege sa colaborezi cu o echipa de specialisti!

Iti oferim asistenta tehnica gratuita, indiferent de produsul dorit!
Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa ACN Piese Utilaje este la un apel distanta. Ai o intrebare? Noi venim cu raspunsul corect - dar si cu piesa potrivita!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. La ACN Piese Utilaje exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca plasezi o comanda (online, telefonic sau prin e-mail) astazi pentru piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe tractorul tau!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF440 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Compatibilitate: simeringul acesta poate fi montat si pe modelul Massey Ferguson MF440X.

Codul produsului: 1AKXJHZ4-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura