Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF390

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF390
Cod produs
3OPMF1B4-BT
Out Of stock
Descriere
Cand esti detinatorul unui utilaj de marca precum un tractor Massey Ferguson, piesele de schimb potrivite fac diferenta dintre un randament obisnuit si unul exceptional. Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa precum acest simering supapa Massey Ferguson MF390 iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos. Tocmai asta iti oferim la ACN Piese Utilaje.

Pe langa avantajul costului scazut pe care il oferim, noi putem asigura servicii complete. Asta intrucat dorim ca experienta ta sa fie foarte placuta, iar tu sa te poti folosi repede de utilajul tau. De aceea, avem livrare rapida oriunde in Romania. Acest simering supapa pentru tractor e o piesa de calitate superioara. E fabricat din NBR (cauciuc nitrilic) de catre producatori europeni.

Comanda acum un simering supapa Massey Ferguson MF390 si maine poate fi deja al tau!
Deoarece ne apreciem clientii foarte mult, plasarea unei comenzi prin magazinul nostru vine cu diverse avantaje. Primul avantaj este un serviciu de asistenta tehnica de top - expertii nostri sunt gata sa gaseasca cea mai buna solutie pentru problema ta. De la gasirea componentelor potrivite pana la recomandarea unui mecanic profesionist, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas. Cel de al doilea avantaj este parteneriatul nostru cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, coletul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, oriunde te-ai afla in Romania. Fie ca esti acasa sau la punctul de lucru, curierii nostri te vor gasi numaidecat!

Nu este produsul cautat de tine?
Daca nu ai timp sa verifici personal compatibilitatea acestei componente cu utilajul tau, noi suntem pregatiti sa iti venim in ajutor imediat. Contacteaza-i pe colegii nostri din departamentul tehnic si ei vor gasi piesele corecte pentru echipamentul tau. La nevoie, ei te vor ajuta sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic experimentat, care va efectua un montaj fara cusur. Acest serviciu este gratuit!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. Noi exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe tractorul tau!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF390 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, tractorul tau va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16,6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Compatibilitate: simeringul poate fi montat si pe modelele Massey Ferguson MF390T si Massey Ferguson MF390E.

Codul produsului: 3OPMF1B4-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura