Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF398

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF398
Cod produs
5P10WI8D-BT
Out Of stock
Descriere
Ai avut experiente neplacute cu reparatiile in trecut? Ei bine, nu mai e cazul sa ai dubii. Daca ai ajuns pe site-ul nostru, inseamna ca vrei calitate si profesionalism. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi o echipa de profesionisti, gata sa te ajute la fiecare pas, precum si un depozit foarte bine aprovizionat! Cateva click-uri pe site-ul nostru ar trebui sa te convinga - aici nu facem compromisuri. Principiul dupa care ne ghidam este fiabilitate la un pret accesibil. Pentru un tractor performant iti recomandam acest simering supapa Massey Ferguson MF398 - o garnitura folosita pentru etansare, ce se monteaza ca un inel.

Produsul, prezentat si in imagini, este fabricat in Uniunea Europeana, din cele mai bune materiale. Va inlocui cu succes componenta invechita, asemenea simeringului original. Astfel, te vei bucura de un tractor care functioneaza asa cum ar trebui, ca sa poti da rezultate admirabile in timp ce muncesti.

Simering supapa Massey Ferguson MF398 - acum in oferta noastra, la un pret de invidiat!
Agentii nostri te vor ajuta sa gasesti componenta potrivita pentru tractorul tau, iti vor oferi asistenta tehnica la plasarea comenzii si iti vor recomanda un mecanic avizat, la cerere! Hai sa cunosti niste oameni minunati, mereu cu un pas inaintea tuturor. De ce facem asta? Pentru ca vrem sa le oferim un suport real si adecvat celor ce muncesc din greu in fiecare zi.

Reticent? Nu ezita sa iei legatura cu noi cand te afli in impas
Cand colaborezi cu magazinul nostru, vei avea parte de o experienta tehnica completa si, cel mai important, gratuita! Vei colabora cu oameni joviali, determinati sa iti faciliteze achizitia pe care urmeaza sa o faci. Online sau telefonic, suntem mereu pregatiti sa iti preluam solicitarea imediat.

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara.

De indata ce ai plasat o comanda (telefonic, online sau prin e-mail) si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului. Indiferent ca ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF398 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi ti-l livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare.

In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul functioneaza impecabil si ca noua componenta va rezista pe termen lung.

La nevoie, poti dispune de atelierul nostru mobil si de o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: 5P10WI8D-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura