Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF292

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF292
Cod produs
F3ZNVKUG-BT
Out Of stock
Descriere
In sfarsit te-ai decis sa iti repari utilajul. Perfect! Ai si ajuns unde trebuie. Pe site-ul ACN Piese Utilaje vei gasi o selectie variata de piese de schimb calitative, disponibile la cele mai bune preturi de pe piata. Noi te incurajam mereu sa alegi component fiabile, care iti vor garanta o exploatare indelungata - fara sa iti golesti portofelul. Magazinul nostru este renumit pentru preturile accesibile pe care le oferim clientilor nostri. Atata timp cat colaborezi cu noi, poti remarca un aspect esential: noi nu facem rabat de calitate! O astfel de componenta este acest simering supapa Massey Ferguson MF292 pentru tractor.

Este disponibil acum in oferta noastra. Simeringul este o garnitura folosita pentru etansare,  ce se monteaza ca un inel. Cel recomandat de noi este produs in Uniunea Europeana din materiale de calitate, care rezista pe termen lung, indiferent de circumstante. Va inlocui cu succes vechiul simering si tu vei putea sa te bucuri de un tractor performant.

Obtine acest simering supapa Massey Ferguson MF292 la cel mai bun pret posibil. Comanda-l astazi!
Cand colaborezi cu magazinul nostru, vei avea parte de o experienta tehnica completa si profesionista. Colegii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. De la identificarea componentelor potrivite, pana la plasarea unei comenzi sau recomandarea unui mecanic experimentat, aici vei gasi tot suportul de care ai nevoie. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi atunci cand apare defectiunea, iar noi ne ocupam de restul imediat!

Asistenta tehnica exemplara - oricare este produsul dorit
Hai sa cunosti niste experti in domeniu, ce vor fi alaturi de tine la fiecare pas. Fie ca doresti informatii suplimentare despre orice produs sau vrei sa verifici compatibilitatea acestuia cu tractorul tau, te indemnam sa iei legatura cu noi numaidecat! Partea cea mai buna? Acest serviciu e absolut gratuit!

Timpul este nepretuit. Noi stim asta foarte bine si tocmai de aceea am ales sa colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara.

De indata ce ai plasat o comanda (telefonic, online sau prin e-mail) si primesti confirmarea ei, colegii nostri iti pregatesc coletul si il predau curierului. Indiferent ca ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF292 la locul de munca sau in atelierul de acasa, noi ti-l livram oriunde! Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica continutul pachetului la livrare.

In schimb, daca preferi sa ridici piesa personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca tractorul functioneaza impecabil si ca noua componenta va rezista pe termen lung.

La nevoie, poti dispune de atelierul nostru mobil si de o echipa de mecanici cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: F3ZNVKUG-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura