Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru tractor Massey Ferguson MF265S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF265S
Cod produs
M78Q3YA2-BT
Out Of stock
Descriere
Munca, munca si iar munca. Pe termen lung, rutina transforma serviciul intr-o corvoada. Stii ce e si mai neplacut, totusi? Sa nu iti poti folosi utilajul la nevoie. Defectiunile au tendinta de a-si face aparitia exact cand sunt ultimul lucru de care ai chef. Dar oricat incerci sa le previi, la un moment dat tot trebuie sa inlocuiesti anumite componente. Mai ales pe cele predispuse la defectiuni datorita uzului excesiv. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi cele mai fiabile componente de pe piata la un pret exceptional. Acest simering supapa Massey Ferguson MF265S face parte din oferta noastra curenta - tot ce ai de facut este sa ceri oferta!

Simeringul este o garnitura folosita pentru etansare si se monteaza ca un inel. Acest produs este fabricat din materiale de calitate, in Uniunea Europeana. Astfel, va inlocui fara probleme simeringul invechit si tu vei putea sa iti duci treaba la bun sfarsit.

Comanda un simering supapa Massey Ferguson MF265S astazi si ai parte de un raport calitate-pret exceptional
O piesa de calitate la un pret avantajos: ce altceva ti-ai mai putea dori? Un serviciu de asistenta tehnica gratuit, evident. Colegii nostri te vor ghida la fiecare pas: de la achizitionarea produsului corect pentru echipamentul tau pana la montarea lui pe combina ta. De asemenea, ne poti contacta asa cum doresti tu: online sau telefonic. Mai mult, ne poti lasa informatiile tale prin completarea formularului de pe site si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Serviciul nostru de asistenta tehnica nu implica niciun cost suplimentar!
Oricare ar fi problema tehnica te confrunti, noi venim cu raspunsul corect si piesa potrivita. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor pentru combina sau de montajul lor. Ia legatura cu noi telefonic sau online si nu vei regreta!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. La ACN Piese Utilaje exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi ( online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe combina ta!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF265S acasa sau la punctul de munca? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, combina ta va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: M78Q3YA2-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura