Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru combina Massey Ferguson MF5650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5650
Cod produs
MOSXNTGF-BT
Out Of stock
Descriere
Nu esti satul sa inlocuiesti piesele de o calitate indoielnica la un interval regulat de timp? Alege fiabilitatea si fii lipsit de orice grija! Cand colaborezi cu magazinul ACN Piese Utilaje vei obtine componente excelente din punct de vedere calitativ, la un pret inegalabil. Vrei acest simering supapa Massey Ferguson MF5650 pentru combina ta? Noi ti-l oferim la un pret accesibil. Economiseste timp si bani alaturi de noi.

Simeringul este o garnitura folosita pentru etansare, care combate pierderile de ulei si se monteaza ca un inel. Este fabricat din materiale de calitate, in Uniunea Europeana. Astfel, produsul va inlocui cu usurinta simeringul degradat si tu vei putea sa iti reiei activitatea lipsit de orice griji.

Simering supapa Massey Ferguson MF5650 - fiabilitate la un pret accesibil - ideal pentru o combina performanta
Stationarea fortata provocata de o defectiune inseamna timp irosit si bani pierduti. Intoarce-te la munca numaidecat si dobandeste succesul mult dorit! Ca sa iti usuram treaba, noi ne ocupam de cele doua aspecte cruciale in acest domeniu: fiabilitate si promptitudine. Piesele de schimb care se afla pe rafturile noastre sunt intotdeauna fabricate din materiale durabile, menite sa reziste sub orice circumstante. De asemenea, componentele iti vor fi livrate prin curier - timpul estimativ de asteptare este de o zi lucratoare.

Nu te stresa degeaba: noi suntem alaturi de tine, fara costuri suplimentare!
La noi beneficiezi si de o suita de servicii tehnice exemplare. Cu ajutorul echipei noastre vei gasi piesa corecta, vei plasa o comanda in timp util si vei primi piesa numaidecat. Totodata, daca ai nevoie de un mecanic care se pricepe la ceea ce face, noi iti putem recomanda un expert! Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi, online sau telefonic. Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. La ACN Piese Utilaje exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi ( online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe combina ta!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF5650 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, combina ta va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: MOSXNTGF-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura