Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru combina Massey Ferguson MF3640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3640
Cod produs
LAGZPH2J-BT
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un simering supapa si nu ai avut succes in a-l gasi pana acum? Ha! Tocmai ai tras lozul castigator. La ACN Piese Utilaje vei gasi produsul cautat imediat, printre mii de alte piese de schimb compatibile cu combina ta! Fiecare componenta ce ajunge pe site-ul nostru este selectata cu foarte mare atentie de catre specialistii nostri. Ei sunt atenti si la cele mai mici detalii, pentru a se asigura ca sunt respectate cele mai inalte standarde din industrie. Astfel, tu vei obtine un produs superior din punct de vedere calitativ, la cel mai bun pret posibil. Cere acum oferta si monteaza acest simering supapa Massey Ferguson MF3640 pe combina chiar maine!

Simeringul este o garnitura folosita pentru etansare (impotriva pierderilor de ulei) si se monteaza ca un inel. Este fabricat din materiale durabile, in Uniunea Europeana. Astfel, componenta va inlocui fara probleme simeringul uzat si tu vei putea sa iti reiei activitatile imediat.

Comanda un astfel de simering supapa Massey Ferguson MF3640 si combina ta va functiona din nou in parametrii optimi!
Calitate, accesibilitate si promptitudine. Aceste trei caracteristici ne deosebesc pe noi in aceasta nisa. Clientii nostri sunt mereu satisfacuti de profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea. Alege si tu sa ai parte de o experienta tehnica exceptionala alaturi de echipa noastra. Expertii nostri iti vor facilita achizitionarea piesei corecte si te vor insoti in fiecare etapa a procesului de reparatie.

Esti in impas? Te ajutam noi - gratuit
Iti punem la dispozitie o suita completa de servicii tehnice: verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul tau, asistenta tehnica la plasarea comenzii si montarea acesteia pe combina ta. Pune mana pe telefon si intoarce-te la munca imediat, alaturi de ACN Piese Utilaje! Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit.

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. Aici exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi ( online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe combina ta!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF3640 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, combina ta va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: LAGZPH2J-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura