Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru combina Massey Ferguson MF865

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF865
Cod produs
I19DB7L5-BT
Out Of stock
Descriere
Cand esti detinatorul unui utilaj de marca precum aceasta combina, piesele de schimb potrivite fac diferenta dintre un randament obisnuit si unul exceptional. Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa precum acest simering supapa Massey Ferguson MF865 iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos. Tocmai asta iti oferim la ACN Piese Utilaje.

Simeringul este o garnitura folosita pentru etansare si se monteaza ca un inel. Acest produs este fabricat din materiale de calitate, in Uniunea Europeana. Astfel, componenta va inlocui fara probleme simeringul invechit si tu vei putea sa iti duci treaba la bun sfarsit.

Simering supapa Massey Ferguson MF865 - o componenta de superioara din punct de vedere calitativ, ideala pentru combina ta!
Deoarece ne apreciem clientii foarte mult, plasarea unei comenzi prin magazinul nostru vine cu diverse avantaje. Primul avantaj este un serviciu de asistenta tehnica de top - expertii nostri sunt gata sa gaseasca cea mai buna solutie pentru problema ta. De la gasirea componentelor potrivite pana la recomandarea unui mecanic profesionist, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas. Cel de al doilea avantaj este parteneriatul nostru cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, coletul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, oriunde te-ai afla in Romania. Fie ca esti acasa sau la punctul de lucru, curierii nostri te vor gasi numaidecat!

Nu esti sigur daca produsul este compatibil cu echipamentul tau?
Oricare ar fi problema tehnica te confrunti, noi venim cu raspunsul corect si piesa potrivita. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor pentru combina sau de montajul lor. Ia legatura cu noi la nevoie si nu vei regreta! Si nu uita: serviciul nostru de asistenta tehnica este complet gratuit.

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. La ACN Piese Utilaje exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi ( online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe combina ta!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF865 acasa sau la punctul de munca? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, combina ta va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: I19DB7L5-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura