Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering supapa pentru combina Massey Ferguson MF855E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF855E
Cod produs
NWB1HT4A-BT
Out Of stock
Descriere
Asociezi reparatiile cu timp pierdut si cheltuiala? Nu si la ACN Piese Utilaje. Reparatiile sunt pasiunea noastra - tocmai de aceea vrem sa ai parte de o experienta cat mai satisfacatoare! Ne pretuim clientii foarte mult, asa ca suntem dispusi sa fim alaturi de ei la fiecare pas. Echipa noastra de experti te va ajuta sa identifici, comanzi si chiar sa si montezi componenta dorita pe echipamentul tau. Ia in considerare recomandarea noastra pentru o combina performanta: un simering supapa Massey Ferguson MF855E nou.

Folosit ca o garnitura pentru etansare, acest simering se monteaza cu ajutorul unui inel. Acest produs este fabricat din materiale de calitate, in Uniunea Europeana. Astfel, componenta va inlocui fara probleme simeringul degradat, asigurandu-ti o exploatare indelungata.

Simering supapa Massey Ferguson MF855E - piesa de schimb care te va ajuta sa obtii cele mai bune rezultate, indiferent de circumstante
Stim deja la ce te gandesti. Ce te-ar convinge sa achizitionezi aceasta piesa? Pai tocmai faptul ca noi ti-o comercializam la un pret avantajos - tot ce ai tu de facut este sa ceri oferta! Asa, vei obtine o componenta de o calitate superioara la cel mai bun pret. Si inca nu ai aflat cea mai buna parte. Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa ACN Piese Utilaje este la un apel distanta. Ai o intrebare? Noi venim cu raspunsul corect - dar si cu piesa potrivita!

Un serviciu de suport tehnic de top - gratuit!
Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru combina sau de montajul lor. Ia legatura cu noi la nevoie si nu vei regreta!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. La ACN Piese Utilaje exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi ( online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe combina ta!

Ai nevoie de acest simering supapa Massey Ferguson MF855E acasa sau la punctul de munca? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util.

Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat ca la carte este absolut indispensabil pentru un utilaj impecabil. Astfel, combina ta va functiona asa cum trebuie si piesa pe care ai achizitionat-o va avea o durata de viata lunga.

Daca doresti, noi iti punem la dispozitie mecanici profesionisti, cu experienta in domeniu. La nevoie, ei iti vor monta componentele comandate sau vor efectua orice reparatie necesara.

Totodata, atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului detinut, oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii, te rugam sa iei legatura cu colegii nostri.

Specificatii tehnice:

- Fabricat din NBR (cauciuc nitrilic);
- Inaltime 14,27 mm;
- Diametru exterior 16, 6 mm;
- Diametru interior (la ghid supapa) 12,3 mm;
- Diametru interior (la supapa) 9,5 mm.

Codul produsului: NWB1HT4A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura