Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF3708

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3708
Cod produs
XT8SH1UO-RE
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unui astfel de set pivot inferior Massey Ferguson MF3708 puternic si performant? Intrucat stim cat de pretios este timpul, noi ne asiguram ca stocurile sunt reinnoite constant. Acest set pivot inferior isi asteapta cu nerabdare momentul de glorie, odihnindu-se pe unul dintre rafturile noastre. Calitatea sa superioara te va convinge ca este ceea ce trebuie. Avand in vedere volumul de munca intens si solicitant la care este supus utilajul, acesta merita doar ceea ce este mai bun. Asigura-i o suita de ajutoare de nadejde fara de cusur pe care sa se poata baza oricand si oriunde!

Asa cum recomanda si producatorul, piesele de schimb au nevoie de o rutina de ingrijire foarte bine pusa la punct! Cu cat ai mai multa grija de starea lor de sanatate, cu atat acestea vor rezista temeinic in timp. Programeaza revizii periodice si verifica-le cu atentie inainte de inceperea programului de lucru. Astfel, vei reusi sa fii cu un pas inaintea tuturor situatiilor neplacute! Daca ai nelamuriri cu privire la o situatie/ piesa de schimb, nu ezita sa ne contactezi. Iti vom intinde o mana de ajutor, fara doar si poate!

Set pivot inferior Massey Ferguson MF3708 - calitate la nivel inalt! Nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului pe care il detii!
Indiferent de marimea unei piese de schimb, despre niciuna nu putem afirma ca ar fi nesemnificativa. Mici sau mari, simple sau complexe, piesele de schimb au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Cat despre un asemenea set pivot inferior Massey Ferguson MF3708 din depozitul nostru, rolul sau este de a spori siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului, prinzand fuzeta de carcasa puntii. Se monteaza la puntea din fata!

Poti conta pe ajutorul nostru la orice pas!
Pentru a atrage succesul de partea ta, trebuie sa fii consecvent si sa te informezi zi de zi. Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta tehnica, noi iti oferim sugestiile si recomandarile de care ai nevoie. Alaturi de noi, beneficiezi de:
• Identificari corecte si rapide
• Solutii personalizate in functie de modelul de masinarie pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Sfaturi cu privire la prelungirea eficientei utilajului

Garantie
Grija noastra pentru clienti este deosebita! Un astfel de set pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF3708 vine insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Stim ca intotdeauna esti pe graba! Motiv pentru care, la noi, lucrurile se desfasoara repede si sigur. Pentru a comanda una sau mai multe piese de schimb, ori ne contactezi telefonic la unul dintre numerele afisate pe site, ori completezi cererea aferenta. Coletul iti va fi livrat in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Insa, ne poti face o vizita si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Montaj
Atunci cand vine vorba de utilajul pe care il detii, trebuie sa alegi doar servicii de inalta calitate! Un lucru facut bine iti va aduce doar reusite. Cere ajutorul unei echipe de specialisti pentru a monta piesa de schimb comandata! Daca ai nevoie de o recomandare, te vom ajuta cu cel mai mare drag!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura