Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Claas Celtis 456

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Celtis 456
Cod produs
9PXERN3K-SC
Out Of stock
Descriere
Poti avea cele mai tari conexiuni in lumea industriei grele, poti fi tartorul contractelor publice sau mana dreapta a celui care “da banii”. Poti avea noroc cu carul si o multime de bani la banca, dar daca nu ai un utilaj in stare perfecta de functionare, toate celelalte sunt useless. De multe ori, cheia iesirii din impas poate sta doar intr-un platou pinioane reductor Claas Celtis 456 bun, fiabil si rezistent. “Cheia” e la noi, o avem pe raft gata sa te puna din nou in circuitul spre reusita. Suna acum, a venit momentul!

Circula prin lume mii de definitii ale succesului, care mai de care mai seducatoare. Unii cred ca e suficient sa fii frumos, destept si cu ceva noroc. Altii cred ca e suficienta o intamplare neobisnuita ca sa te trezesti dintr-o data in varf. Noi credem ca nu este asa simplu, iar business-ul nostru ne-a demonstrate-o in fiecare zi. Nu poti ajunge la succes fara o munca sustinuta, fara sudoare, fara cinste si corectitudine si, mai ales, fara sa fii profesionist. ACN Piese si Utilaje promoveaza prin activitatea sa: buna practica, parteneriatul corect, calitatea produselor si prestatiilor sale. Noi spunem ca nu exista lift care sa te duca la succes, trebuie sa folosesti intotdeauna scarile.

Platou pinioane reductor Claas Celtis 456 iti spune tot fara sa intrebi
De multe ori acorzi putina importanta semnalelor neobisnuite care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Te gandesti ca e din cauza drumul din macadam sau vreun autoreset trecator. Dar este exact platoul de pinioane. Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Recomandam revizii regulate a intregului sistem de transmisie.

Echipa noastra de consultant are cuvantul
Avem o echipa de consultanti unica pe piata prin calitatea si profesionalismul ei. Oamenii ei sunt entuziasti, sunt emaptici si sunt gata sa-ti impartaseasca din cunostintele lor tehnice. Recomandarile lor sunt intotdeauna binevenite si stiu sa personalizeze daca problema tehnica este una speciala. Desigur primesti toate informatile gratuit. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o piesa de schimb, in mod automat faci calculul bugetului alocat cheltuielii. E normal ca prima ta grija este ca produsul sa fie unul rezistent.  Ca sa beneficiezi de siguranta achizitiei acestui platou pinioane reductor pentru tractor Claas Celtis 456 sa stii ca vei primi in pachet, pe langa actele de origine, si un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livrare
Tot ce trebuie sa stii este faptul ca vei primi produsul comandat rapid, sigur si perfect conservat. Avem mare grija cu manipularea si cu ambalarea piesei, iar livrarea o facem cu cele cele eficiente firme de curierat rapid. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp. Maxim 24 de ore din momentul comenzii.

Montaj
Montajul este o etapa importanta in intretinerea si functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea ai grija ca montajul sa fie corect efectuat. Nu ezita sa apelezi la un atelier de specialitate ca sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist. La nevoie iti recomandam noi unul, oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura