Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor Case CS100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS100
Cod produs
163LNSIJ-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un platou pinioane reductor tractor Case CS100 suntem oamenii potriviti la locul potrivit. Probabil, insa, ca nu suntem singurii. Insa daca ai nevoie de senzor JUST RIGHT NOW! scurteaza lista, n-ai ce-i face. Nici luptatorii ninja n-au viteza asta de deplasare. Prindem problema din aer. Suntem langa tine exact cand ai nevoie. Venim exact cu piesa de care ai nevoie, o expediem cu cei mai iuti curieri si ii asiguram si montajul daca mecanicul tau a intarziat seara trecuta la mandruta. Bate doar din palme. Si nu de trei ori, ajunge o data.

De multe ori, clientii noi mai ales, ne cauta la recomandarea unor specialisti. Acestia ne-au studiat, ne-au masurat, ne-au cantarit si, la final, au dat verdictul - mergeti cu ei! Ne face placere sa auzim asta. Inseamna ca ne-am facut temele si am trecut testul cel mai greu, testul competentei. In materie de piese de schimb facem cele mai bune alegeri. La noi in depozit ajung doar produse premium sau de calitatea produselor premium. Politica noastra de preturi este flexibila si punem inainte interesul clientului. Noi facem lucrurile sa se intample. Repede si bine. Asculta-ti specialistul, cauta-ne pe noi.

Platou pinioane reductor tractor Case CS100 tine drumul drept
Atunci cand intervine o defectiune, o sa apara probleme cu deplasarea tractorului tau. Atunci cand parametrii nu se incadreaza in standarde, e posibil ca tu sa vrei dreapta si el s-o ia stanga. Este bine sa se intervina cat mai urgent pentru a schimba pinioanele defecte, pentru a nu afecta functionarea celorlalte piese ale sistemului de transmisie.

Timpul inseamna bani
Iar informatia inseamna putere. Nu ajunge sa ai muschi daca nu detii si inteligenta care sa ii puna la treaba. Apeleaza, asadar, la consultantii nostri, ori de cate ori ai lucruri de lamurit sau doresti sa afli detalii despre o piesa sau despre o problema legata de functionarea utilajului tau. Echipa noastra de consultanti iti va oferi toate informatiile. Curate si argumentate. Desigur, gratuit.  Suna-i oricand!

Garantie
Batranul platou pinioane reductor pentru tractor Case CS100 tuseste? Scartaie din toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem un inlocuitor. Unul absolut nou. Si pentru o si mai mare siguranta vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Urmarim sa fim eficienti pe toate palierele activitatii noastre. Inclusiv pe cel de expediere. Care este una ultra rapida. Trimitem piesa dorita in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact  Mai departe ne ocupam noi.

Montaj
Iata-ne si la montaj. Cireasa de pe tort. Nu incerca sa faci acasa ceea ce vezi pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de multe ori, nu. Cauta neaparat unul de clasa ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:
• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura