Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 6180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
NVMHT97Z-CD
Out Of stock
Descriere
Odata ce pasiunea trece anumite granite, aceasta devine aproape imposibil de masurat cu vreun instrument traditional. Stim asta din proprie experienta. In cazul in care si pe tine te alimenteaza pasiunea pentru domeniul agriculturii sau cel al constructiilor, atunci te afli in locul potrivit. Iti putem pune la dispozitie aceasta coroana reductor Deutz Fahr Agrotron 6180 special conceputa pentru a spori cuplul. Utilajul tau va avea un prieten de nadejde in angrenajul transmisiei finale. Nu-i refuza aceasta relatie de prietenie!

Atunci cand nazuiesti spre lucruri marete e dificil sa nu intampini si greutati. Se mai defecteaza un utilaj, mai schiopateaza nivelul de productie. Acestea sunt, pana la urma, lucruri normale de care cu totii ne lovim. Insa partea importanta nu e doar aceea de a sti cum sa treci peste ele, ci modalitatea in care le gestionezi. Daca s-a uzat o componenta a utilajului tau este important sa o inlocuiesti. Insa si mai mare importanta are piesa care ii ia locul. Te sfatuim sa alegi componente de top. Achizitioneaza aceasta coroana de butuc originala Carraro si nu vei regreta!

Coroana reductor Deutz Fahr Agrotron 6180 este pentru utilajul tau ca sarea-n bucate!

Sunt momente in care poti sa te descurci singur si clipe in care ai nevoie de ajutor. Pentru acestea din urma existam noi. Suntem alaturi de tine cu indrumari si informatii. Incepem prin a-ti spune ca rolul acestei coroane de butuc este unul extrem de important in cadrul angrenajului transmisiei finale. Asta pentru ca ajuta la sporirea cuplului.

Cand ne ai pe noi aproape, toate grijile se indeparteaza!

Atunci cand vrei sa te asiguri ca iei deciziile potrivite te consulti si cu alte persoane. De ce sa nu procedezi la fel si cand vine vorba de piese de schimb? Intreaba-ne si vom raspunde oricarei nelamuriri si oricarei nedumeriri. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti este aproape mereu! Haide cu incredere spre noi!

Impachetam aceasta coroana reductor pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 6180 pentru pentru a-ti lua grijile de pe umeri. Componenta beneficiaza de o garantie de 6 luni. Hai ca-i simplu cand ne ai pe noi aproape!

Ca timpu-i pretios stie toata lumea. Ca noi incercam sa-l valorizam la maximum stii doar tu. Livram aceasta coroana reductor Deutz Fahr Agrotron 6180 rapid, in 24 de ore, oriunde in tara. Hai pe site-ul nostru pentru a descoperi o gama variata de piese calitative!

Nu irosi banii investiti! Alege din start serviciile atelierelor de specialitate. Iti amintim ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare fara probleme pentru perioada mult mai mare decat cea acoperita de garantie.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura