Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Steyr 6160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 6160
Cod produs
37QVU6SC-AS
Out Of stock
Descriere
Atata timp cat ai ca plan de backup o piesa super calitativa, performanta ta e asigurata! Piesele noastre fac reclama celor mai ravnite branduri tehnice, unul dintre ele fiind Carraro! Iti prezentam aceasta coroana reductor tractor Steyr 6160 care reprezinta seria produselor de transmisie ale acestui brand! Rezistenta si permisivitatea sa pentru exploatare intensa sunt doar doua elemente care o recoamanda!
Nu concepem si nu admitem produsele si serviciile de calitate indoilenica sau superficiala! Obisnuiti din prima zi sa operam in termeni optimi si siguri, continuam sa facem acest lucru din ce in ce mai bine! Nu ne-am ierta daca afacerea unui muncitor ar avea de suferit din cauza neglijentei noastre! Pune-ti increderea in implicarea noastra totala si ia legatura cu agentii nostri devotati meseriei lor!

Initiaza o afacere mai prospera cu aceasta coroana reductor tractor Steyr 6160 si imbratiseaza succesul!
Recidiva defectiunilor este de cele mai multe ori o cauza a calitatii deficitare in raport cu rolul pe care piesa este menita sa-l indeplineasca. Nu este si cazul acestei coroane! Aceasta dispune de calitate din belsug si dezvolta rapid un cuplu de forta superior! Este o piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare, suportand exploatare intensa si indelungata.

Serviciul de consultanta- mai aproape de succes!
Un singur telefon si situatia ta se poate schimba la 180 de grade! O intreaga echipa de operatori abia asteapta sa ii provoci cu o noua situatie tehnica! Multumirea noastra principala este atunci cand aducem muncitorii in cel mai inalt punct al evolutiei lor! Te vom ajuta sa alegi piesa ideala pentru problema si utilajul tau, te vom ghida catre ateliere performante si iti vom raspunde celor mai tainice intrebari! Acest serviciu de gratuit si disponibil constant!

Multe sunt la numar obiectivele pe care le urmarim iar unul dintre ele este garantia sigurantei! Atingem acest obiectiv prin oferirea unui certificat de garantie pentru fiecare produs comandat! Aceasta coroana reductor pentru tractor Steyr 6160 dispune de 6 luni de garantie pentru defectiunile din fabrica!

Multe lucruri depind de noi, precum si momentul in care iti poti relua activitatea. De aceea primesti aceasta coroana reductor tractor Steyr 6160 in numai 24 de ore din momentul solicitarii ei! Acceseaza datele noastre de contact iar noi ne mobilizam instant si luam legatura cu firma de curierat!

Tehnica improvizatiilor a ajuns un viciu tentant la primul impact dar nociv in viitorul cel mai apropiat! Trist dar adevarat! Multi muncitori cred ca daca apeleaza la o astfel de abordare se scutesc de o cheltuiala! Ceea ce nu stiu ei, este ca o lucrare superficiala ii va costa dublu! Dublu timp, dubla energie, dubla suma de bani! Indreapta-te cu piesa de la noi catre un atelier de specialitate si pune in lumina calitatea sa!

Specificatii tehnice

• 77 de dinti;
• 257 mm diametru exterior;
• Latime 59mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura