Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor Case 1-33-742-640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1-33-742-640
Cod produs
GD3V8CSL-SC
Out Of stock
Descriere
La noi in depozit gasesti inclusiv acest platou pinioane reductor Case 1-33-742-640 A avut si are parte si in continuare de review-uri foarte bune. Din acest motiv nici nu ramane foarte mult timp pe rafturi. Noi iti oferim doar piese originale. Acestea inglobeaza nu doar inteligenta umana de cel mai inalt nivel ci si materiale de cea mai buna calitate. Iti oferim ce e mai bun pentru tine deoarece ne dorim ce este mai bun pentru noi.

Sunt atat de multe platouri pinioane, cu tot felul de designe-uri si  si moduri de prezentare, cu tot soiul de detalii legate de functionare, incat iti trebuie un specialist versat care sa te strecoare prin meandrele inselatoare ale acestui munte de informatie. Iti trebuie un nea Petrica. Nu-l faci. Pe oricine, dar nu pe el. Ai incredere si urmeaza-l, caci a parcurs de atatea ori acest drum si a ajuns intotdeauna la obiectiv. Cu el mergi la sigur. Iar riscul ca sa te ratacesti este zero. Specialist si el, specialisti si oamenii nostri de la ACN. Noi nu ratacim niciodata drumul.

Platou pinioane reductor Case 1-33-742-640 toarce usor
Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, platoul pinioane poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. De aceea trebuie realizat din start un montaj corect si sigur ca mai tarziu sa poata face fata fortelor ce intervin in exploatare.

In randul patru banca de la geam
Stiai ca facem parte din aceeasi echipa? Pentru ca tu esti colegul care ne cere informatii iar noi suntem colegii care ti le ofera pe cele mai bune.  Fiind colegul nostru, vei avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si chiar de interventii la fata locului, daca strigi dupa ele. Indiferent in ce parte a tarii te afli. Bate palma, colega, am rezolvat si problema asta!

Garantie
Acest platou pinioane reductor Case 1-33-742-640 cumparat de la noi, va sosi la tine insotit de toate actele care ii certifica originalitatea. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru de bun simt pentru noi. Intreaba-ne intotdeauna despre ea ca totul sa fie in regula.

Livrare
Cine bate noaptea la fereastra mea/eu sunt draga, curierul, eu cu piesa ta. Facem din expeditie, o etapa simpla, placuta, asa cum este un cantec din colectia de aur a folclorului romanesc. Adica scurt, foarte placut si de neuitat. Suntem intr-o dispozitie fantastica si iti transmitem si tie. Lucram entuziasti ca sa fie bine. Spune-ne cum doresti sa iti livram produsul utilizand datele din contact . Mai mult, te asteptam pe la noi.

Montaj
Montarea unei piese de schimb nu e un lucru atat de simplu. Nu este o jucarie pe care o poti strica pentru ca iti cumpara mami alta.  Asadar, nu-ti lasa utilajul pe mainile vreunui amator de tipul “ma inveti mata pe mine?”  Cauta un specialisti recunoscuti la tine in zona. Daca nu cunosti, la nevoie, iti recomandam noi unul. Care nu se joaca.

Specificatii tehnice:
• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura