Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor New Holland 7010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7010
Cod produs
3BA1CNUK-AC
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit pe pagina noastra de internet! Daca este prima data cand te afli aici, afla ca avem piese de schimb de cea mai buna calitate. In ceea ce priveste produsul pe care ti-l prezentam azi, este vorba despre una dintre vedetele noastre! Da, este vorba despre coroana transmisie finala New Holland 7010 - o piesa robusta, fabricata dintr-un material rezistent.

Daca nu esti foarte sigur ca aceasta este piesa de schimb de care tractorul tau are nevoie, vorbeste cu noi! Te ajutam cu identificarea piesei. Contacteaza-ne si convinge-te ca putem deveni furnizorul tau. Un furnizor de incredere, rapid, dintre cei mai buni!

Coroana transmisie finala New Holland 7010 - cand inlocuiesti o piesa importanta, calitatea este cel mai bun criteriu!
Aceasta piesa se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii si este o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Ti-am descris aceste aspecte pentru ca sa intelegi ca este o piesa importanta in functionarea utilajului tau. Astfel, cand piesa s-a uzat si urmeaza sa o inlocuiesti, alege o piesa de calitate, originala Carraro, cum este si aceasta pe care ti-am prezentat-o.

Nu uita ca piesele de schimb de calitate prelungesc durata de exploatare a utilajului tau! Alege-le de fiecare data.

Cand stii, transformi provocarile in solutii! Intreaba si primesti raspunsul in mod gratuit!
Expertiza colegilor nostri de la departamentul Identificari este… formula magica care te poate ajuta! Cand o poti folosi? Atunci cand nu esti foarte sigur daca ai identificat corect piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie.

Tot ce trebuie sa faci este sa-i contactezi si sa le spui cateva informatii despre utilajul tau. Apoi, ei te vor ajuta cu identificarea piesei de schimb.

Intrebi si primesti raspunsul in mod gratuit. Ce mai astepti?! Vorbeste cu ei! Au informatii si au si schite pentru tine.

La achizitionare, coroana transmisie finala pentru tractor New Holland 7010 are o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Asadar, nu ai de ce sa-ti mai faci griji pentru eventualele defectiuni din fabrica!

Cand primesti coletul, vei gasi in acesta atat certificatul de garantie, cat si factura.

In cazul livrarii pieselor, magia… suntem noi, cei care ne miscam extrem de repede pentru ca piesele de schimb sa ajunga la tine cat mai curand posibil!

Asadar, iti trimitem produsele pe care le-ai cumparat oriunde in tara, in maxim 24 de ore, acolo unde te afli. Pentru aceasta, tot ce trebuie sa faci este sa completezi o cerere on-line sau sa ne contactezi la oricare din numerele de telefon afisate pe site. Spune-ne ce piesa de schimb cauti si noi iti trimitem produsul foarte repede!

Nu uita: montajul corect este cel care asigura o durata prelungita de utilizare a piesei! Cu un montaj corect, vei oferi un start de exceptie piesei de schimb, iar utilajul tau va functiona optim pentru mai mult timp.

Daca nu cunosti un profesionist care stie sa efectueze un astfel de montaj, poti cere asistenta colaboratorilor nostri. Au experienta si sunt pasionati de ceea ce fac. Contacteaza-ne pentru recomandari!

Specificatii tehnice
-75 de dinti.
-Diametru exterior 24,5 cm.
-Diametru interior 22,1 cm.
-Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura