Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior tractor Claas-Renault Celtis 456-426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CELTIS 456-426
Cod produs
Z1K9JS5C-AL
Out Of stock
Descriere
Cum recunosti un produs ideal pentru utilajul tau? Nu trebuie, de asta ne putem ocupa noi! Trebuie doar sa ne spui ceea ce cauti. Mai mult, specialistii nostri iti recomanda doar produse originale, care pot asigura o rezistenta pe termen lung si o fiabilitate de exceptie. Exact asa este si acest set pivot inferior Claas-Renault Celtis 456-426 care este realizat de Carraro, renumita firma. Alege tot ceea ce este mai bun!

De fiecare data cand ai o intrebare, stii unde ne gasesti. Trebuie doar sa dai click pe site sau sa ne faci o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti garantam ca te intampinam cu cele mai bune sfaturi si informatii suplimentare, dar si cu o gama larga de produse, perfect compatibile cu utilajul tau. Mai mult, nu uita ca la noi gasesti mereu consultanta gratuita!

Set pivot inferior Claas-Renault CELTIS 456-426 - adauga un plus de performanta utilajului tau!
De unde porneste totul? De la cunoasterea aprofundata a rolului fiecarui component! Doar atunci iti poti focusa atentia asupra oricarui detaliu si poti vedea cum nimic nu este intamplator atunci cand vorbim despre performanta! Doar atunci cand fiecare element beneficiaza de o calitate sporita, munca zilnica devine un lucru usor! Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Pe ACN Piese Utilaje, ne place sa iti oferim toate detaliile de care ai nevoie. Tocmai de aceea trebuie sa stii ca pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Mai mult, daca ne faci o vizita sau ne dai un telefon, iti vom raspunde la orice intrebare!

De ce sa comanzi acest set pivot inferior pentru tractor Claas-Renault CELTIS 456-426 te intrebi? Iti spunem noi! Pentru ca ofera utilajului tau performanta crescuta si un plus de incredere! Vine cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru a scapa de orice grija!

Daca ai vreo intrebare, iti lasam datele noastre de contact. Insa, vrem sa te asiguram ca acest set pivot inferior Claas-Renault CELTIS 456-426 va ajunge la tine in maximum 24 de ore!  Simplu si rapid, cu o simpla comanda!

Montarea produsului achizitonat este pasul ce intregeste un proces. Astfel, trebuie sa stii ca acest set pivot inferior se monteaza pe puntea din fata a utilajului tau. Recomandam cu incredere sa apelezi la un specialist care sa faca asta in locul tau. Doar asa poti fi sigur ca performanta va creste considerabil, fara grija unor eventuale defectiuni neprevazute!

Specificatii tehnice
Acest set pivot inferior este format din: pivot + bucsa sferica + saiba conica + gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura